Українська Канада
-
Христос рождається! Підкажіть хто знає, які є варіанти в наступній ситуації: В листопаді 2022 року я подав сина на Ворк Перміт, запит на паспорт для вклейки прийшов тільки 08.08.23). Так як довго розглядали заявку на Ворк Перміт, ми, 01.06.23 подали запит на Стаді Перміт. Син здав біометрію, оплатили збір, отримали запит на вклейку 27.07.23) Але на вклейку подали паспорт по запиту на Ворк Перміт. Сину 17 років. Прилетів у Канаду 28.10.23 В Аеропорту видали відкритий Ворк Перміт (запит на паспорт для вклейки прийшов 08.08.23). На питання сина чи потрібно для навчання в Університеті Стаді Перміт - відповів офіцер що не потрібно тому що може навчатись по Ворк Перміт. В Університеті повідомили що по Ворк Перміту виданому в червні 2023 р. можна було навчатись без Стаді, а видані пізніше - потрібно Стаді. 27.11.23 син, будучи в Канаді, повторно подав на Стаді Перміт. Відповідно попередня аплікація і запит на вклейку того ж 27.11.23 було автоматично скасовано. На даний час - сина зарахували в Університет, навчання починається 08.01.24 р. але оскільки у нього не має Стаді - то дедлайн надання Стаді до Університету для початку навчання - 17.01.24. Але на даний час Стаді не має тому є ризик що навчатись син не почне. Чи можна без запиту на вклейку по новій аплікації / або по старому запиту який скасовано - отримати Стаді якщо поїхати на кордон із США і вʼїхати в Канаду повторно? Можливо є інші варіанти щоб отримати стаді або розпочати навчання. Підкажіть будь ласка дороге товариство. Дякую.
-
Привіт! Не так давно зустрічала інформацію про розрахунок на купівлю першого житла однією із родин. Не можу знову знайти. Може хто зберігав , поділіться будь ласка інформацією.
-
Права просто дивлятся, треба переклад робити?
-
Дівчатка, всіх з НАСТУПАЮЧИМ 2024 🫶😊 Bирушаю завтpa з Укpаїни: Кому ще потрібні були cuгарети, бoтокс, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ліполітики, полінуклеотиди, біоревіталізанти, коллагеностимулятори, пілінги, мезококтейлі, косметика та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
G1 склав на наступний ранок після прильоту (готувався по тестам в додатку на айфоні). Склавши G1, мене одразу записали "на завтра" на G full, було якраз віконечко. Приїхав на наступний день і склав G full, перед цим вечером дивився на ютубі "хитрощі та підсказки" саме цього маршруту конкретного драйв-тест центру. українські права не забирали, вони в мене на руках з собою
-
Ви їх перекладали. Чи просто показали їм дати?
-
/report