Українська Канада
-
Не просто так! Тому що війна!війна! Ти знаєш щось страшніше?
-
От і залучили.
-
Нагадати вам що ці всі знавці давали Україні максимум три тижні до повної капітуляції? Це про "знали". Зміст іміграції залучити якомога більше молодих, професійних, поацьовитих, освідчених людей, а не саме українців. Байдуже раса, національність чи колір шкіри.
-
До того ж не просто так вони дають тільки українцям по $3000
-
Я не писав що мені зобовʼязані Я писав що могли б подовжити вп чи дати пр Могли б і зобовʼязані це різни слова
-
Так і є, тут я погоджуюсь, реально багато згадали що мають український паспорт. 🪪
-
Не треба путати ПР та Гр-во. Вони не просто так викинули понад $600 млн. на виплати українцям. Ще подивимось..
-
Бля,та ніхто нікому не зобовʼязаний Канадці зобовʼязані Ті зобовʼязані Забудьте Ви дуже милі та приємні хлопці та дівчата Миру мир Шото висмоктують з пальця щоб обсирати и почувати себе зверху. Не затвердилися в житті чи що?Бажаю успіху
-
Вони надають мільярди військової допомоги. Мілярди. А ті $600млн податками українці повернули вже вдесятеро. Я тіьки податків на місяць сплачую майже 2600$. CUAET це не іміграційна програма. Закінчиться строк дії візи і ви (наприклад) нелегал. Вже випадки є і неподинокі. Депортувати вас не зможуть поки триває війна, але ні роботи, ні страховки, ні допомоги.
-
Прикро, взагалі було подано приблизно 1.1 млн заяв,приїхало 210 тис. Залишилося 3 місяця. Багато не додасться. Треба було зробити подачу платною. Баксів 15-20. Тоді купа людей,які подалися "просто так" не стали би цього робити. І інші би отримували все бийстріш