Українська Канада
-
Таке питання якщо э можливIсть працювати як independent contractor в Nova Scotia , наприклад пропрацюю рік, а потім знайду іншу роботу як працівник , чи буде враховуватися досвід 1 рік контракторм у Канаді для пр ? Чи краще відразу оформлятися як працівник ( не контрактор) у таких провінціях як Онтаріо , Ванкувер ?
-
Скажіть, будь ласка, наскільки в сферах маркетинг/пр/коммунікації/реклама важко працевлаштуватися в Онтаріо? Скільки в середньому займає пошук роботи, та чи тимчасова (навіть якщо записана як permanent) робота загалом FTC, тобто не даєть можливості перейти на іншу роботу швидко? Та на яких джоб бордах шукають в Канаді роботу? (в Англії, наприклад, найпопулярніші Indeed / TodayJobs та LinkedIn — чи є в Канаді такого плану «локальні» та популярні джобборди?) Також чи хтось працює в моді (fashion) в Торонто? Дуже цікаве як там з цим ділом обставини на сьогодні…
-
Навряд чи…
-
Всім привіт, якщо знаєте зприводу питання в‘їзду, буду дуже вдячний! Я хлопець, 18 років, хочу переїхати до Канади. Візи в мене немає, і на куает я не подавався, намір переїхати з’явився нещодавно. Що в такій ситуації робити? Знаю що програма закривається 31 березня. Мені потрібно зараз подаватися на звичайну тур.візу, потім вже находячись в Канаді подаватися онлайн на КУАЕТ і далі легалізовуватися?
-
Це інформація на початок минулого року, я не думаю, що там щось змінилось по термінах в найкращу сторону В останні роки період очікування на канадську візу залишається відносно стабільним. У 2022 році середній термін обробки заяв становив приблизно 130 днів, а історичний максимум у минулому році склав 158 днів. На початку 2023 року час очікування складає 122 дні. Однак період може змінюватись в залежності від кількості отриманих заявок. Щоб уникнути затримок перед поданням заявки перевірте чи повний у Вас пакет документів.
-
всем привет! подскажите пожалуйста, какой есть вариант снять помощь, если к примеру нужно будет уехать с канады, а помощь будет зачислена позже ? кто как делал, подскажите
-
Вибачте, звик відповідати людині тією мовою якою вона задає питання)