Українська Канада
-
Після проходження медогляду клініка надає підтвердження - документ із вашим фото.
-
Ну ви ж розумієте що при бажанні можна сказати що воно якесь не таке.. взагалі ситуація мені видається підозрілою в плані дій офіцера. Я працюю з паперами і можу вам сказати що люди помиляються кожного дня.
-
це довідка на папері формат А4. Фото вставлене в довідку.
-
Ну значить маєте підтвердження. Все ок.
-
Мені нічого не надавали. Ну верніше надавали але без фото.
-
Ні, я не розумію цього. Якщо є підтвердження, воно є. Якщо немає, то немає. Тут діють закони, люди їх дотримуються, тим більше офіційні особи.
-
Ну почнемо з того що на сайті уряду у переліку документів немає ніякої довідки.. прицнані у статі про документі які потрібні щоб в’їхати у країну. Із досвіду скажу, що на роботі дер службовець відмовляв допоки йому не надіслали цитату з закону. Не всі вміють закони читати чи пам’ятають їх. Це лише люди.
-
При перетині кордону краще мати документи при собі, які у вас не попросять, ніж не мати необхідних документів. Ну і людина сама має цікавитися своїми правами, обов'язками, законами, щоб у разі чого було про що розмовляти з урядовцями.
-
Повертаючись до мого запитання ,а в кого з цього чату була саме така ситуація , і чи через тиждень вдалося подати заявку на отримання допомоги? Чи треба було знову телефонувати?
-
Краще то краще але ж є перелік. Якщо я в вас свідотутво про народження на кордоні запитаю? Це тонкі нюанси. Краще мати/забвязаний мати це різне.
-
Не включено що людина яка вносила дані зробила помилку. І медогляд просто не зв’язався з цим профайлом, якщо жінка дійсно його пройшла.
-
Ви ж розумієте що це папірець без печаток і його можно жіночці надіслати на мобійний телефон і показати офіцерові? Якщо офіцер звісно пояснить що від неї треба. Не пам’ятаю конкретно форму, але ж там повинен бути якийсь референс намбер, щоб той папірець у системі знайти.
-
Ви взагалі про що? Яка омана? Якщо вона пройшла медогляд і має папірець вдома справжній. Просто за рахунок сучасних технологій різниці між надрукованим і єлектроннии відсканованим у даному випадку немає бо документ на відміну від паспорту не має голограм і т.д.