Українська Канада
-
Це більш-менш відповідає дійсності: я отримала візу за 50 днів (47 після біометрії), мама за 22 (біометрію не здавала). Тоді середній час очікування в Перу був 60 днів, а в Європі - більше року, але меньше 400 днів...
-
Шукаю людину яка летить рейсом Париж-Монреаль-Вінніпег(5 лютого ) Буде мама летіти з сином -вона не розмовляє англійською , тобто потрібна буде допомога в аеропорті Монреалю для отримання ворк перміту і посадки на наступний рейс . Взамін підберу вас в аеропорті Вінніпега і відвезу в готель ,також допоможу в любих питаннях так як знаходжуся тут півтора роки. Якщо в когось був подібний успішний досвід напишіть будь ласка в особисті повідомлення ,як все правильно зробити .
-
Привіт. Якщо нікого не знайдете, раджу написати прямо листи англійською - допоможіть заповнити декларацію на стенді, не володію англійською, з собою нічого не везу, декларувати не треба (всі питання можна подивитися у ArriveCan) - для прикордонника - для імміграційного офіцера (які вони питання задавали точно знаєте, бо проходили цей шлях самі) - допоможіть мені знайти гейт на такий-то рейс І скрізь додавайте свій телефон з поміткою "Я така-то/ий-то, це мої батьки, я дуже вам вдячний за допомогу їм, але якщо що — подзвоніть мені будь-ласка". Це власне мій досвід, батьки з нульовою англійською доїхали до мене так, дякувати Богові.
-
Вони змінили функцію ArriveCan (раніше було для ковіда), тепер це аплікація для попереднього заповнення тої декларації, що ви раніше заповнювали у терміналі. Якщо в аплікації заповнити, то у терміналі достатньо буде тільки роздрукувати. У терміналі все одно треба заповнювати (там базові питання: чи везете продукти, чи більше 10к коштів, тощо). Ця "декларація" заповнюється завжди і до офіцера підходимо вже з цією бумажкою з терміналу. Якщо в ній буде вказано, що везеться більше 10к коштів, то треба буде ще підготувати фінансовую декларацію (форму можна знайти в інтернеті і заздалегіть підготувати).
-
І акцентуйте їх увагу щоб вони одразу після прикордонника запитали куди йти НА ІММІГРАЦІЮ. Бо частіше всього їх ніхто не заставляє йти до імміграційного офіцера і можна спокійно його пропустити і навіть не знати що когось важливого пропустили (просто є опція отримання документів вже через онлайн запит). А так якщо вони знатимуть, що після прикордонника має бути ще імміграційний офіцер і треба до нього потрапити, то точно потраплять.
-
Але чому для одних країн це швидше (навіть набагато), а для інших це займає стільки часу? У Перу люди яким можна більше довіряти (меньше перевіряти) ніж в Данії чи Естонії
-
Плюс мінус такі терміни
-
Підкажіть, будь ласка, чи є провінційні програми де не потрібно здавати тест з мови ( outside of Canada )? Дякую
-
В майбутньому може і таке бути. Але зараз так.
-
А я тут своїм пацієнтам розказую , та нууу це швидко . 2,5-3 місяці )