Українська Канада
-
В першому аеропорту Канади ви повинні отримати ворк перміт. Якщо я вірно зрозуміла ваше питання
-
Вітаємо, Tetyana Vovchenko! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
немає такого, у вас відкритий ворк перміт, який дозволяє працювати у всій Канаді. Лише перевіряйте правильність даних у перміті при отриманні.
-
Доброго дня) Чи не впливають ці виплати на отримання PR? Дякую.
-
Набирайте побільше памперсів, суміш, води, сокі… з такими маленькими можно все;) Вас скорше всього посадять в перший ряд перед перегородкою, там можно прикріпити невеличку люльку до стіни, дитина там може спати, моя спала;) Всі вам будуть допомагати і всюди пропускати першої без черг;) Обовʼязково взяти коляску бо на руках буде важко з дитинкою, в аеропортах відстані між терміналами великі, якщо в вас є пересадка;)
-
Доброго дня, чи потрібно робити переклад дозволу на виїзд дитини на англійську? Дякую
-
Так. Або на французьку.
-
Привіт,шукаю для підробітка відповідального кур'єра по Торонто . Кого цікавить пишіть в приват
-
Якщо вам як і мене надоїла сіра погода в Торонто і ви вже давно мрієте про подорож до теплої країни, але не маєте компанії, то я маю дуже класну пропозицію💡 🏝️Збираю компанію дівчат для подорожі в Домінікану (регіон Пунта Кана) 🛫Виліт 1 березня з Торонто 🛬Повернення 8 березня Ми будемо займатись йогою, багато фотографуватись, загаряти, гуляти, вечорами пити вино, грати настільні ігри і просто насолоджуватись відпочинком 💫 Готель знаходиться на першій лінії, має 4 ⭐️ та програму All Inclusive. 💭Кому цікаво, пишіть мені у приват. Планую зібрати камерну групу мінімум з 6/9 дівчат