Українська Канада
-
півтори години то дуже мало. Час прильоту не є час коли ви вже в в самому терміналі йдете, а там ще ото 10-15 хвилин поки зійти з літака. В багатьох випадках посадку закінчують за 15 хвилин а то і довше до вильоту. Тобто з 1,5 години у вас немає ф фактично години. Досить часто є delays - то будете як на голках. Я би сказав що якщо добре орієнтуватись в гейтах/терміналах то краще 2,5-3 години на такі перельоти
-
Так, маму не впустили на літак 4 хв. запізнилась, і причому ще продовжувалась посадка! Тому зважайте, тим паче важко орієнтуватись. Я замовляв послугу assistance, що впринципі мали би забрати з одного літака і провести на наступний рейс, але ніхто не зустрів! Тому то лише ваша відповідальність як швидко Ви бігаєте😊а взагалі стресу багато. Так, в більшості ще з літака везуть автобусом, це також час затрачено.
-
Це дуже мало, у мене враження, авіакомпанії всеодно чи Ви встигнете чи ні, то є лише Ваша відповідальність, варто подумати, якщо впевнені що встигнуть, то звісно, та я би більше не брав таку коротку пересадку у будь якому випадку, щонайменше 2.5 -3 год. думаю це оптимальний час, аби зорієнтуватись. Ну звісно у Монреалі чи Торонто більше часу для оформлення доків. Нам видали новий квиток, але очікування збільшлось на 9 годин у порівнянні із попереднім рейсом))))
-
1. Майте на увазі що у Парижі не один аеропорт 2. Якщо перший літак запізниться на 30хв (а таке трапляється дуже часто) - це 100% гарантія що не встигне 3. Дуже часто потрібно виходити з одного терміналу і йти в інший 4. Якщо з багажем (і його треба забирати самому) і тим більше без мови - людина точно не встигне 5. На рейс до Канади потрібно проходити паспортний (візовий) контроль 5. Моя особиста порада - пересадка 4-5 год. Цей час мине дуже швидко
-
ні, бо там чистого часу щоб перебігти знаючи куди - 30 хвилин максимум (за 15 хвилин до вильоту гейт буде закритий + 10-15 хвилин поки зійдете з літака після приземлення). Якщо буде delay бодай 20 хвилин то 90% що будете чекати на новий рейс. Для батьків треба робити + годину до свого часу бо їм важче розібратися де і куди бігти+ отримати допомогу (мова тощо)
-
так
-
якщо я не помиляюся, поза межами Нідерландів по тимчасовому захисту можна перебувати до 90 днів без втрати статусу, але краще уточнити
-
Саскачеван топ😁😁😁