Українська Канада
-
Для кожного Консульства це буде різний час. Можете запитати безпосередньо в Консульстві. Якщо вони не сильно задеруть носа - дадуть відповідь 😅
-
Кожний день відкриваються слоти на той самий день через тиждень… Просто їх швиденько забирають)) Ті, хто вже знають, в який саме час вони зʼявляються - то за тиждень-два ловлять собі спокійно слоти))
-
-
Будь ласка
-
Дуже дякую!
-
Можна просто із Дії перекласти на інгліш/френч з афідавітом перекладача
-
Всіх вітаю. Підкажіть, будь ласка, витяг про несудимість обовʼязково повинен бути з консульства Україні в Канаді? Чи можна просто з дії перекласти і буде ок? Або інакший варіант, чи можливо отримати цю довідку в Україні, якщо там є людина з довіреністю і чи працює вона тут, чи знову таки треба саме з консульства?
-
Та нормально через хабарі невеликі люди роблять собі слоти, кому треба. Едмонтон
-
самі винні, нашо платити, коли то все безкоштовно🙄 тим паче віддаючт свої персональні дані то на совісті людей вже...просто потім саме такі ж голосніше за всіх кричать про корупцію...хоча самі ж її і породжують...
-
Корупцію породжує ідіотська система
-
Привіт. Підкажіть якщо я хочу подати податкову декларацію я можу внести і дані старшого сина (він працює) чи окремо він реєструється?