Українська Канада
-
Добрий вечір! Можливо хтось подавався на PR по родичам? Таке питання - прийшов лист від IRCC, що потрібно здати біометрію, але спочатку оплатити fee, потім прикріпити чек до аплікації та чекати на лист-запрошення на біометрію Але у мене в кабінеті немає діючої кнопки куди б можно було прикріпити цей чек. Я знайшла інформацію, що можна відправити в IRCC через кризис-форму - зробила це. Але вже більше тижня ніякої відповіді нема Можливо, хтось підкаже скільки чекати або що робити з цим запрошенням?
-
В Мери міста не потрібен С2. Він мені здається взагалі не потрібен
-
Можливо я не правильно пояснила. Я відправила чек про оплату . Біометрію ще не здавала,тому що нема ніякого листа-запрошення, тільки інформація, що потрібно оплатити та відправити їм чек. Але в моїй аплікаціїї просто нема куди кріпити його, ніяких активних кнопок
-
Мій друг читає книги англ мовою. Десяток вже є. Тому це таке собі, я ось теж почав
-
А чому не будуть? Дуже цікаво було б наскільки вони знають свою мову по тій шкалі😁 я навіть українську мову не знаю дуже добре, але спілкуюсь
-
Мені всеодно. Як я і написав, мені цікаво скільки б вони отримали айлтс або слб
-
на достатньо високий бал написали б. Ті ессе вони пишуть починаючи з primary school з тими ж вимогами що і у нас в тесті. Але ми тренувались тільки під тест декілька десятків разів його написати, а звичайний школяр мабуть під тисячу їх напише за 12 років. А як коледж/універ то там взагалі космос. Те семе з іншими дисциплінами. спікін взагалі не питання
-
в ютубі є багато відео з прогонкою native спікерів по IELTS, можете глянути як вони справлюяться з цим) Але вище ж сказано, що цей тест зроблено для тих, в кого англійські іноземна мова. Ви можете чисто теоретично здати тест на рівень носія, але скоріше за все ви будете володіти мовою гірше, ніж носій. Це як з українською мовою – іноземець може складати ЗНО хоч кожен рік на 200 балів, але це ж не означає, що він володітиме мовою краще за носія.
-
Проблема не в крові, а в тренуванні. Вони просто більш тренеровані і все
-
Краще за мене точно володіє)
-
насправді скоріше за все ні) як не крути, у Вас є оці "піддупні" відчуття, як правильно сказати. Але володіння мовою це ж не лише граматично правильно говорити і писати. Можна до прикладу згадати сцену з фільму Тарантино, де британський шпигун видав себе тим, як показав число 3 пальцями)
-
Просто володіння мовою багатогранне. І на високий бал потрібно показати саме високе володіння. Приклад. Можна сказати я занурився в свої думки і йшов по вулиці, а можна я йшов по вулиці, занурившись в свої думки. І перше і друге граматично вірне, але в другому ми показуємо що знаєм дієприкметниковий зворот (якщо це він)))
-
Я б не видав себе, бо показую як німці чомусь автоматично)