Українська Канада
-
Величезне дякую, пішла читати ваші посилання.
-
Онтаріо, зараз в Міссісазі
-
Отже купити я можу, а зареєструвати не можу без онтарійської ліцензії. Чи вірно я зрозуміла?
-
Новопризначений Головнокомандувач Олександр Сирський, який чотири роки командував Сухопутними військами, у військовій сфері ще з 80-х. У 2014 році був одним з головних командирів сил АТО під час боїв за Дебальцеве, а в 2022 відповідав за оборону Києва й отримав за це звання Героя України. Згодом відповідав за ділянки фронту поблизу Бахмута, Купʼянська та Лимана. Декілька українських офіцерів, з якими говорило видання ВВС, казали, що Сирський «не надто ретельно ставиться до збереження життя солдатів й інколи порушує вертикаль влади». The Washington Post писало, що частина військових вважають Сирського «командиром радянського зразка». Що відомо про нового Головнокомандувача ЗСУ та його майбутню команду — читати тут.
-
Тобто якщо не виїхав з України вчасно - have fun storming enemy positions?))
-
Сарказм звичайно - хто бідний той воює…
-
Сьогодні в цьому чаті, мені вже радили обмотувати голову фольгою, казали що Залужний 💯 людина Зеленського і мабуть на мою адресу було про те, що "багато людей читають російську пропаганду... " Зараз, мабуть, за такою логікою найвеличніший призначив "неугодного " собі головнокомандувача ЗСУ...
-
Різні Люди вірять у чудеса і арестовичів а критичного думати ніхто не хоче. А вже як в Канаді то взагалі тільки бомжів та погані дороги бачать))
-
Надіємось! 🙏🏻
-
Вітаємо, Denys Bondarenko! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Доброго дня, шановні вибачаюсь що турбую, ми молода пара прилітаємо в Торонто 4 березня (2024.03.04), шансів отримати безкоштовне житло на 2 тижні в нас немає, чи можливо хтось може нас прийняти на перший тиждень максимум 10 днів? За символічну плату? Про нас: без дітей, без домашніх тварин, не палимо, та не вживаємо. Дякую.