Українська Канада
-
Це обовʼязково для кожного хто попав за програмою CUAET? Чи переважно для тих у кого в цьому році закінчується ворк перміт? У мене він закінчується через два роки
-
Мені б не помішало «ресетнуть» свій ворк перміт, буду менше переживати
-
Вже відповідь автоматично отримав в відео😆 Можна спробувати але якщо відмовлять то нічого страшного бо у мене є діючий ворк перміт
-
Корисне відео, спасибі!
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка. Чи можу я приїхати до Канади в березні, отримати work permi, зробтити медине обстеження та виїхати. Потім через рік повернутися і працювати. Віза до 28го року. Чи не будуть якісь негативні наслідки при повторному вїзді до Канади у 2025 році після перерви або якщо людина не скористалася вок пермітом? Дякую
-
Підкажіть будь ласка можливо є група Онтаріо Віндзор ? Буду дуже вдячна.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка. Візи є у паспорті, плануємо на початку березня полетіти в Канаду на 2 тижні, ворк перміт є на почті, роздратували його. В вже повернутися в травні на постійній основі у Канаду. Нам треба буде знову подаватись на ворк перміт чи ні ?
-
З української валютної карти можна перераховувати на іноземні карти до 100 тис ₴ на місяць в еквіваленті. Знімати готівку можна до 100 тис ₴ в день в еквіваленті, розраховуватися без обмежень.
-
Добрий день. Якщо чоловік з жінкою заїхали до 31 березня і зробили всі документи а діти за їдуть через 2 місяці. То яке право буде у дітей?
-
Скажіть, будь ласка, то це всім потрібно подавати на подовження?
-
Так, я це розумію. Мене цікавить не потрібно буде подальшому робити іншій ворк перміт , якщо ми його зробимо зараз я приїдемо , на 2 тижні, а потом через 2 місяця повернемось знову в Канаду на довгий строк вже