Українська Канада
-
У вас дні на біометріі є?
-
А хіба не можна буде повернулись в ЄС просто по біометрії без карти?
-
А якщо подамся на PR до 31 Березня, то виходить все ок? І не треба продовжувати ворк перміт?
-
Доброго здоров'я, летіли через Монреаль в грудні, мали інфу що там все швидко робиться за 45хв. Квитки були зі малою пересадкою 2 години, ну і в результаті не вспіли на літак до Віні. Прикордонники почали відкривати валізу для мануальної перевірки це і забрало час. Читав перед поїздкою, що таке буває і якщо перевізник один то може поміняти квиток. Так і сталося, на стійці costumer service air Canada нам поміняли квитки на вечірній рейс безкоштовно, але ми вже сиділи не поруч. Беріть по можливості 3-4 години на отримання перміту, бо ми отримали+6 годин очікування і немалий стрес 😉
-
У мене візу США видали на 10 років, паспорт закінчується у 26 році а віза до 28 року, просто потім потрібно тягати другий паспорт з візою, Штати багато кому так роблять знаю багато людей у яких так
-
Ворк перміт подовжувати треба поки не отримаєте ПР, але подовження ворк перміту уже буде не по куает, а на основі того, що ваша заявка на ПР в процесі розгляду
-
-
Доброго дня. Підкажіть, враження, де є більше роботи, якщо програма по отриманню PR взагалі будуть не важливі? Так само не важлива прив'язки до шкіл і досугу дітей. Так розумію зараз дуже багато людей живе і зараз буде іхати в Манітобу та Саскачеван саме через PR , а це все конкуренція на ринку праці. Англійська на рівні B1-B2 Дякую