Українська Канада
-
Так є, але джерела і досвід, у данному випадку- це лише суб'єктивний досвід, і вживу, не кожна людина все знає.
-
З однієї сторони- дуже мудре рішення, хоча з іншої- там і справді можна знайти величезну кількість корисної інформації за запитом. Їсти не просить, та і спілкуватись не обов'язково з усіма
-
А якщо ще не встигнути податись на pr, але прилетіти і отримати ворк перміт, то через три роки він закінчиться і все? Чи я зможу за ці три роки подаватись на pr?
-
Ну це дивно насправді, якщо не можна було б, то виходить,що всі, хто по куает прилетів в березні так само успішно полетять через три роки додому навіть, якщо дому немає 🤔
-
Дякую за відповідь 🙏🏼
-
По факту прильоту І перевагу віддають сімʼям із маленькими дітками та вагітним Іншим можуть запропонувати готель із оплатою депозиту, або просто відмовити.
-
Так а що дивно? PR де ніхто не обіцяв Лише можливість залишитись та працювати протягом 3 років…а далі все залежить від людини, її наполегливості…
-
А чи можна заздалегідь це житло на 14 днів і забронювати у волонтерів?
-
Квиток вже в Торонто, перед пересадкою все одно хоча б десь потрібно буде переночувати, перепочити після такої дороги..
-
Хіба я не можу прилетіти в Торонто, а потім полетіти в ту провінцію,яка мені потрібна? Це ж дуже довга дорога і дорогі квитки Наскільки я прочитала, то ворк перміт ставлять у першому аеропорту, але все інше можна робити вже в тій провінції, в якій я планую залишатись, чи це не так?