Українська Канада
-
Не соромно таке викладувати?
-
Здається сам агент і написав цей допис
-
Як на мене це якісь дурниці, можна подумати що це тільки українці такі погані, що так погано вимовляють букви чи слова, ви взагалі чули як говорять індуси. Давайте тоді пів Канади вчіть як треба правильно вимовляти
-
Правду каже
-
не повинно бути проблем. для нього спрощений в'їзд, який не вимагає візи. але варто уточнити щодо права на роботу. бо еТА це, здається лише туристичні цілі. але з іншого боку члени родини українців повинні мати право на роботу
-
Привіт всім, Я подаю заявку на отримання візи CUAET, і коли я досягаю частини процесу «Керувати групою», моєму партнеру «Comun in Law» повідомляють, що він відповідає вимогам eTA (він португалець) Мені цікаво, чи це проблема? Ми сім'я і хочемо подати заявку разом. Будь яка інформація цікава Заздалегідь дякую 🙏 hi everyone, im applying for the CUAET Visa and when i reach the “Manage group” part of the process my “Comun in Law” partner is told that he is eTA eligible (he is Portuguese) Im wondering if that is a problem? We are family and want to apply together.
-
Хтось вклеював нещодавно візу в Торонто? Де саме і скільки по часу займає? Дякую
-
Вітаємо всіх українців в Реджайні☺️ Якщо вам цікаво як зекономити час і гроші на купівлі продуктів і приготуванні їжі, тоді ця інформація для вас📢⬇️ Як ви знаєте, за підтримки Ukrainian Canadian Congress of Saskatchewan та UCC Regina, ми проводимо зустрічі в Regina Public Library, на які запрошуємо доповідачів різноманітних державних та бізнес структур від Саскачевану для презентації своїх компаній 😎 Цього разу у нас буде представник від організації «Reach», який розповість про програми харчування, знижки на продуктові набори, а також про кар’єрні можливості (нетворкінг). Після основної презентації, ви зможете поставити свої запитання та дізнатися як і де отримати вигідні за ціною продукти харчування. 📆 Дата: 5 листопада 🕰Час: 10:00 am 📍Місце: Regina Public Library - 2311 12 Ave, Regina Підписуйтесь на наші соціальні мережі: ✍🏻 Youtube: youtube.com/c/UkrainiansinRegina Instagram: instagram.com/ukrainians_in_regina?igshid=YmMyMTA2M2Y= Telegram: t.me/ukrainians_in_regina
-
Потрібно кур'єра до Відня. Дякую