Українська Канада
-
Та чула я тривоги в Україні, не переживайте. Вам дуже лячно жити в Україні, це ясно. Я не кажу що це не страшно. В ЗСУ служити теж страшно, якщо що. Набагато страшніше, уявіть собі. І люди які розуміючи що таке страх не донатять щоб хоч якось зробити життя тих хто виїхати не може/не хоче/не обирає - для мене просто інопланетяни. Я не розумію цього максимально.
-
С-свобода
-
Д-демократія
-
З 91 року ми всією країною в основному донатимо людям при владі.
-
А сенс, якщо уся допомога піде на будування замків олігархів і їх друзів? Допомога олігархам?))
-
Абсолютно валідне, якщо крадуть податки, то донатити немає сенсу.
-
Більшість не може змінити зараз ситуацію. Бо навіть виїхати не можуть
-
У Канаді ніколи не було оголошено воєнного стау. Це раз. По-друге, є закно Про мобілізацію, який регулює такі речіі. За загальним правилом на період дії правового режиму воєнного стану чоловікам - громадянам України, віком від 18 до 60 років, а також жінкам-військовозобов'язаним обмежено виїзд за межі України, крім військовозобов'язаних, які не підлягають призову на військову службу під час мобілізації відповідно до статті 23 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію".
-
Про чому , коли був воєнний стан у декількох областях у 2018му, то там також були обмеження ці… Але хто ж це пам’ятає 😅
-
Дякую!