Українська Канада
-
Поділюсь своїм experience малого міста 800 людей населення: лікарня, аптека, стоматолог, школа, пошта, садочок, 2 магазини, 2 заправки, бібліотека, арт галерея, танцювальна студія та гімнастичний кружок для дітей….лоєр кантора ще була До лікаря не було черг від слова зовсім, навіть аппойтмент нетреба було роботи. В садочек взяли без вейтінг ліст. Тут більше залежить від провінції ну і звичайно насамперед вашої професії, але інфраструктура в маленьких містах є, там теж живуть люди;) ми колись так прожили 2.5 роки і я деколи сумую за цим;) Онтаріо перенасичено і це факт;(
-
підкажіть будь ласка , якщо віза видали до кінця терміну дії паспорта , а паспорт закінчується через півтора роки , можна буде отримати перміт на три роки ? (Новий паспорт)
-
На новий паспорт? Так, можливо. Але це вже на місці при отриманні будете просити офіцера.
-
мені навіть не дали попросити, сказали ми зазвичай так робимо і все. а потім принесли мені два паспорти і формлений форк перміт на старий
-
Навіть якщо не встигнете отримати новий це не страшно головне податися на продовження
-
До 31 березня ви можете спробувати продовжити ВП інструкція в чаті є
-
Якщо не має комп'ютера або інтернета можно в бібліотеці це зробити
-
Там прийде лист що ви можете працювати по старому ще пів року з моменту подачі на продовження