Українська Канада
-
Хто стикався з цим? Не видають продовження OHIP, сказали в ServiceOntario що в ВізіторРекорді немає помітки CUAET
-
На жаль, так не сталося. Так, дійсно, ми надали і наші діючі ворк перміти. Але працівниця сказала, що не може провести Охіп для дитини в системі, бо в попередньому Візітор Рекорд дитини вказано CUAET, а в оновленому - ні
-
в мене теж саме було. подавалися на кует для дитини а прийшов звичайний візитер без знаку кует (до цього був кует), на півроку. я взяв оф папір з роботи шо я там працюю більше пів року повний робочий день та на підставі цього малому дали хелс карту у сервісі на Етобіко.
-
Доброго здоров’ячка! Якщо комусь потрібно. Відкрито RIA на Main Street 1611. Можливо надіслати гроші у будь яку країну, новим клієнтам знижка 50%. Можно сплатити комуналку, як тут, так і в Україні!!! Можно закинути гроші на ПриватБанк або Моно. Сплатити кредит. 👌👌👌👌👌
-
Чому видаляються повідомлення?
-
Привіт, я маю таке питання. Я приїхав в Канаду 2023го але відео каже що за рекомендаціями уряду треба вписати UKRAINE 2022, що написати? Це на рахунок продовження візи
-
wise для надсилання коштів багато не здирає, комуналку можна оплачувати з додатку приватбанку(якщо памʼятаю ще ощадбанк мав таку функцію) чи 104.ua, це вже у кого як усе працює.
-
Доброго вечора, скажіть, будь ласка, чи буде достатньо 4 години пересадки, щоб людина встигла зробити ворк перміт в аеропорту Торонто?
-
Підкажіть будь ласка, кожен рік треба подавати ? чи якщо я вже заповнювала і отримувала , воно підтянеться автоматично коли буду подавати податкову декларацію?
-
Ще раз вибачте, просто деякі особи кажуть що після продовження, деякими зрізали 1 рік, був до 2025, а став до 2024
-
Доброго вечора, вибачте за таке запитання. А можливо таке щоб новий WP, після продовження, навпаки був ще менше по часу, ніж старий?
-
Доброго вечора, підскажіть, якщо закінчився паспорт і отримав новий, як поставити візу CUAET в новий паспорт?
-
Берете два паспорти. На новий купляєте квитки і з ним подорожуєте і просто показуєте старий із візою.
-
Я зробила в Торонто за одну годину . Якщо не спізниться літак то встигнете .
-
24 години