Українська Канада
-
Вітаю Шановне панство, таке питання: У малюка 4 роки закінчився закордон паспорт, зробили новий, віза cuaet в старому паспорті, можна летіти з двома паспортами ? Старий з візою та новий чистий, чи потрібно робити перенос візи? Можливо в когось була подібна ситуація ситуація або хтось стикався з подібним. Вдячний за будь-яку реакцію.
-
Літав кілька разів - нічого такого не питали. Мав при собі тільки посвідчення особи
-
Привіт, підскажіть що потрібно дитині отримати в аеропорті, коли летить перший раз?
-
Добрий день. Така ситуація, є можливість поїхати працювати в США, питання як бути з податками? Чи правильно я розумію що доведеться все одно платити різницю в Канаді і подавати декларацію в канадську податкову? І інше питання чи можу я змінити податкове резиденство з Канади на США щоб не бути нічого винним Канаді?
-
Доброго дня, шукаю роботу кухарем/помічником/заготівельником продукції (prep), досвід роботи в гастрономії 10 років. Стейк хауси - вмію на дотик пальця оприділити просмажку стейків. Є навики по обвалці мʼяса, риб, птиці та морепродуктів Італійські кухні - є база занять класичних і новочесних страв італійської кухні Класична європейська висока кухня - є досвід роботи з харчовими емульгаторами, молекулярною кухнею. Також маю досвід су шефа та шефа кухні, розробка тех. Карт, розрахунок фудкостів та цінової політики в ресторанах/готелях. Єдиний мінус це розмовний рівень англійської між А2 та В1, але назви кухонного приладдя, продуктів, інвентарю, я знаю. Дякую і розгляну всі варіанти якщо вони будуть🤝🙂 Торонто, можу прийти поговорити
-
А в кого хату не рознесло але ракета пролетіла над головою?)