Українська Канада
-
Доброго які міста окрім Торонто поселяють на два тижні є список ?
-
Монреаль
-
t.me/UkrainianCanadians/217415
-
день добрий підкажіть будь ласка у Торонто укр або рус говорящего юриста адвоката хто може проконсультувати щодо отримання Permanent Residence of Canada)?
-
Допоможемо Чоловікам легально виїхати за Кордон. Маємо недорогі варіанти для 100% виїзду, без завдатків! Кошти оплачуєте Водію тільки після перетину кордону. 🚍🚦🚘🇺🇦 ♨️♨️♨️🚌 Більш детальніша інформація пишіть в Телеграм або в Вайбер +380955097681 Дмитро
-
Допоможемо Чоловікам легально виїхати за Кордон. Маємо недорогі варіанти для 100% виїзду, без завдатків! Кошти оплачуєте Водію тільки після перетину кордону. 🚍🚦🚘🇺🇦 ♨️♨️♨️🚌 Більш детальніша інформація пишіть в Телеграм або в Вайбер +380955097681 Дмитро
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка адвоката який розбирається в condominium laws в Вінніпезі бажано який розмовляє українською чи російською, але не обовʼязково. Дякую
-
доброго дня, є хтось, зто може спекти калач в Монреалі?
-
Привіт чи міг би хтось допомогти мені з наступною ситуацією? Отже, я забронював житло через Booking за два тижні до вильоту на шість ночей. Мав заселитися вчора, але обрав варіант, який був ближчим до аеропорту. Сьогодні, коли я приїхав заселитися в номер хостелу, мені відмовили, посилаючись на те, що я не попередив. Також мені сказали, що якщо я хочу заселитися, то маю заплатити 100 доларів готівкою. Я розумію, що це дуже дивна ситуація, тому я написав до служби підтримки. Що мені робити в цьому випадку? Додатково, моя англійська на рівні А2, тому якщо хтось може порадити, буду вдячний."