Українська Канада
-
Доброго дня! Я знаю, що коли прилітаєш до Канади можна мати з собою до 10000 cad. Це на людину, чи на сімʼю? Якщо заповнювати декларацію, то чи є якийсь податок, який я маю заплатити?
-
Друзі, що треба зробити перед прибуттям в Канаду..окрім візи? І можливо в когось є будь-які корисні посилання для тих хто ще не прибув, але збирається.. Заздалегідь дуже вдячний🙏
-
Всім привіт. Хто робив візу в Канаду після закінчення CUAET. Така ситуація, в мене є віза CUAET, а в дівчини немає. Як краще зробити, щоб вона отримала візу і приїхала до мене? Скільки робиться туристична віза за часом? У кого був такий досвід, буду радий будь якій інформації. Дякую 🙏
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, де можна зробити медкоміссію. Може є в кого контакти. Дуже дякую.
-
Торонто, дякую
-
Дякую
-
Вітаємо, Марина_ Таргетолог! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
В мене моя пацієнтка працює в компанії які відкривають візи : Америка Канада Лондон . Якщо цікаво то напишіть скину контакт . Бо умов і ціну не знаю .
-
Знайти житло і роботу бажано