Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Канада

Українська Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
125.9k Posts 9.0k Posters 228.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    медстрахування швидше за все як бенефіт в Межах CUAET на 1 рік. тому напевно зараз тільки до 31.03
    1 Reply Last reply
    0
  • t1740738549T Offline
    t1740738549T Offline
    Денис
    wrote on last edited by
    А де?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1740738549T Offline
    t1740738549T Offline
    Денис
    wrote on last edited by
    А це в аеропорту теж можна зробити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t495085117T Offline
    t495085117T Offline
    Tima 1911
    wrote on last edited by
    🌟 Всім привіт! 📆 До 31 березня у вас є шанс продовжити ваш воркперміт на 3 роки абсолютно безкоштовно! 📆 🤔 Не впевнені, як це зробити чи боїтеся заповнювати форми самостійно? Не хвилюйтеся, я тут, щоб допомогти! 🤝 💬 Пишіть у лс, якщо вас це зацікавило, або просто поставте серце! ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna S
    wrote on last edited by
    Скажіть, будь-ласка, чи обовʼязково там призначати відео консультацію? Чи можна просто замовити оформлення декларації?
    1 Reply Last reply
    0
  • t327367278T Offline
    t327367278T Offline
    Anastasiia Tomashevska
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, я маю зараз поїхати з Канади і не встигаю зробити медичний огляд. Чи можливо якщо я в іншій країні його пройду (вже знаю які там лікарі) пізніше? Вони ж відправлять результат, мені не потрібно буде його привозити в Канаду самій? Дякую за допомогу!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Галина
    wrote on last edited by
    Львівська клініка результати обстеження (медогляд), надсилає в посольство і особисто вам
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nachteule
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, в цілому з якого моменту починається оподаткування в Канаді? На скільки я зрозумів, там є декілька рівнів, що називається residential ties in Canada. 🤔 Наприклад, отримання WP та SIN, але не відкривати рахунок у банку та згодом полишити Канаду для роботи на кораблі, як моряк із знаходженням більше ніж 183 дні за межами Канади - чи підпадає це під оподаткування, якщо зп була отримана на українські рахунки? 🤔 www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/international-non-residents/information-been-moved/determining-your-residency-status.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t1077930826T Offline
    t1077930826T Offline
    V
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Які критерії, щоб подати документи на візу українцю в іншій країні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t531882287T Offline
    t531882287T Offline
    Andrii Riabeka
    wrote on last edited by
    Друзі, хто в Оттаві, які б райони або передмістя ви б рекомендували для оренди житла? Родина - двоє дорослих і пес американський буллі :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t174761788T Offline
    t174761788T Offline
    Art Kurg
    wrote on last edited by
    яка саме віза вас цікавить? Туристична?
    1 Reply Last reply
    0
  • t503599629T Offline
    t503599629T Offline
    Валерия
    wrote on last edited by
    А я начитавшись таких історій як ваша взяла коротку пересадку, довжиною в 2,5 години Тож краще нехай буде як у вас 🙌 При отриманні ВП зламався принтер, зависла програма, на щастя затримали рейс, але і на нього мене не встигли відпустити, тим часом загубився багаж, замінили білети, знов затримали рейс... Якщо коротко, то прибули у Торонто о 15, а до Вінніпега вилетіли після 12 години ночі. Зі змученою дитиною та майже без речей (лише ручна поклажа) Тож питаннячко - чи є якісь онлайн сервіси по типу олх, але місцевого? (Зупинилися у провінції Манітоба, Вінніпег, якщо це важливо). Чи де краще придбати вживаний дитячий візок, велосипед?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aleksandr
    wrote on last edited by
    Я можу це зробити (приїхати як турист) з візою яка в мене зроблена по програмі для українців?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexandra Nadtochaya
    wrote on last edited by
    3000 у air Canada, але reasonable costs
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexandra Nadtochaya
    wrote on last edited by
    У січні мала схожу ситуацію, загубили с валізу і я два дні була без речей. Купила собі все нове на 700 доларів і подала на сайті air Canada заявку, все відшкодували. Тому краще купіть нове, щоб були чеки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Галина
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь ласка, де у Вінніпезі я можу отримати медстрахівку і пройти медогляд?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ідіть сюди t.me/ManitobaLife
    1 Reply Last reply
    0
  • t639672457T Offline
    t639672457T Offline
    Tetiana Kosolap
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь-ласка прилітаємо в Калгарі, але потім плануємо осідати в Едмонтоні. Як не буде вільних місць в готелі Едмонтону можливо 2-3дні залишившись в Калгарі закрити максимально питань, щоб зекономити час (SIN, мобільний звязок, банк, медкомісія, може ще щось?). Це ж одна провінція, чи не буде потім проблем в Едмонтоні, що це все не там оформили? та продовжувати дзвонити в готель Едмонтону на наявність місць (ми з дитиною 3 років)- вдруг пощастить. Також домовитись на декілька переглядів через пару днів на квартири в Едмонтоні? Прилітаємо ми 19, але ж в квартири заізжають зазвичай з перших чисел? В Калгарі знайшли у кого безкоштовно модно пару днів пожити можна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t639672457T Offline
    t639672457T Offline
    Tetiana Kosolap
    wrote on last edited by
    В калгарі ми будемо не в готелі жити. Знайшли людей, які готові нас з дитиною на пару днів приютити. В Едмонтон писали, але скащали, що по приїзду дзвонити на наявність місць. Готель тільки в Едмонтоні будемо жити, як не знайдемо ще квартири на рік
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ethan Hawke
    wrote on last edited by
    А може бути таке якщо дружина не працевлаштована, немає доходу, а у кабінеті світиться, що вона повинна повернути CRA GST HST та податок на дохід (якого не було)😁🤣 У когось так було?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags