Українська Канада
-
Якщо нічого не придумають,то через пару років буде велика проблема. Не розумію для чого робили цю family sponsorship program, якщо родичі у 5-10% ньюкамерів. Люди ,які працюють і знають англійську хоча б на 5 повинні залишатися у країні,бо вони вже частина економіки.
-
Як для чого? Щоб рідні тих хто іммігрував 10,15,20…років потому, мали змогу обʼєднатись зі своїми родичами. Саме це і просила українська діаспора на початку повномасштабного вторгнення від уряду Канади, так само як і CUAET був створений для тих хто наприклад немає родичів, але має можливість отримати ПР по інших імміграційних програмах 🤗
-
Це класно,але як середньостатистичний українець,який приїхав до Альбетри з розрахунком на якісне життя і доступні імміграційні програми повинен залишитися тут,якщо квота на номінацію вже переповнена. По об'єднанню сім'ї отримають PR декілька відсотків від 300 тисяч.
-
можна перевірених перекладачів в канаді прорекламувати?
-
На жаль, я не знаю відповіді на ваше питання… Я не хочу вас заспокоювати тим що уряд обов’язково шось придумає і всі бажаючі тут залишаться… От так буває, можливо не ту провінції вибрали, але ніколи не вгадаєш, де краще, де пощастить, де легше отримати ПР… Нема що жалкувати, сталось як сталося… Я вас розумію, ще час трохи є, шукайте другі варіанти, можливо переїзд в іншу провінцію? idk 🤷🏻♀️ головне не опускати руки і все вийде, хто шукає той обовʼязково знайде 🤗
-
Коли я вводжу гроші для допомоги для свого сина, я отримую помилку номера imm2 і не можу ввійти. Мені цікаво, чи хтось отримав помилку, як я, і міг її виправити?
-
Треба дзвонити на гарячу лінію до IRCC, вони мають виправити. If you have problems with your payment You can contact us at 1-833-760-1162 if you • haven’t received any money after 5 business days, and you’ve waited another 3 to 5 days for your bank to process the deposit • didn’t receive the right amount • need help with the application
-
+1 (613) 321-4243
-
Я подзвонив за цим номером. Мені дали інший номер. Наданий номер належить ircc. але слухавку не беруть
-
Добрий вечір, підкажіть хто подавав на подовження WP і коли заповнюєш за дитину на подовження visitor record, просить вказати останні місця роботи дитини 🤨.. фігня якась(
-
Зайшов в чат просто щоб посміятися з цього повідомлення, доброго ранку😆
-
Звідки у вас той номер? Ось : Call 6:30-7pm eastern IRCC 613-321-4243. t.me/UkrainianCanadians/213971
-
Доброго дня! Питання про ретроактивну форму для отримання кліматичних. Резідентом податковим стаємо коли сін отримаємо? Дату отримання сіна? Перша дата в листі. Чи це дата коли отримали ворк перміт? Тобто дати дві співпадають?