Українська Канада
-
Будь-ласка, підкажіть, я вірно розумію, що зростає тільки 515 до 575 і на дитину з 155 до 175? А Processing fee 570$ і біометрія не змінюється, чи це десь додатково дивитися треба?
-
Що ви думаєте з приводу Чехії та Канади? Як порівняння? На чию користь? Дуже цікаво Сам думаю повернутися до Європи (можливо в майбутньому – в основному щоб ближче до сім'ї), але поки сиджу та працюю на отримання PR тут
-
Це все поки у повітрі. Про Німеччину взагалі мовчу😅
-
До речі, чи читали ви що Чехія, начебто збирається давати ПМЖ якщо українець може сам себе забеспечити та прожив таи 2 роки. Також якщо не помиляюсь у Польщі щось подібне готується, але там дуже туманно разписано, що мол Карту побита замість захисту можно обирати
-
Були в Канаді 2 тижні, маємо також там багато знайомих. Скажу так, що навіть люди з нормальними статками не дуже хочуть в Канаді залишатись. Звичайно кожному своє і в кожного свої обставини. Але я за Європу всіма руками. Хто б там не казав що тут щось не так, медицина не така…. . Але як на мене «+» тут в рази більше, аніж у Канаді. Звичайно, якщо немає куди діватись і безвихідь, можна і Канаду. Не можу сказати, що там прямо так погано і нереально жити. Але не моє і точно не для людей, які залежні від погоди і тепла.
-
Як в якій країні
-
З якими виплатами?
-
Все може бути запросто. Не можна на щось надіятись. Хто хоче лишатися, потрібно вже шукати актуальні програми під свої обставини
-
Ну якщо будете працювати, буде зарплата. А так якщо ви маєте на увазі соціальні виплати і не збираєтесь працювати найближчим часом, Канада не для вас
-
/help@rus_lang_kill_bot
-
Есть одноразовые выплаты для украинцев. Если вы про постоянные пособия, то нет. И с чего вообще платить нам, просто за то, что мы такие красивые? После одноразовой помощи материальной.