Українська Канада
-
Так. Майже у всіх так приходить. Розглядають кожну анкету окремо. Якщо плануєте відавати паспорт в Варшаву або Відень , то там є можливість , надіслати зі своїми документами , документи на дитину і їй теж вклеять , без погодження. Багатьом це вдалося
-
Доброго вам, так, можливо. В нас так само. Треба чекати. Напишіть листа у кризис форму від імені дитини з проханням пришвидшити розгляд анкети, так як мати отримала. В нас це спрацювало
-
На скількі знаю , медична страховка покриває пологи
-
Так я за пологи питаю, чи це безкоштовно, чи платно? Можливо хтось народжував в Канаді..
-
Я вклеїла візу на 10 років, заїхавши по одноразовій. Ділюсь, кому цікаво інфою. Подача на CUAET з середини Канади, якщо ви вїхали по foil less безкоштовна. Розкажу лайфхак. Там, де потрібно підвантажити чек - пишете лист «Згідно програми CUAET збори відміняються і підпис ваш та імя і ініціали» і підвантажуєте цей лист. Час оформлення в мене зайняв разом з відправкою паспорту та вклейкою 3 тижні.
-
Підскажіть якщо я вагітна хочу приїхати в Канаду народжувати по візі CUAET, це буде безкоштовно чи потрібно платити?
-
В чому сенс питання? Давайте конкретно, UA?
-
Не привично, біля готелів поблизу аеропорту, одні магазини, жилих поки не бачив де вони, вулиці всі прямі і рівні, в центр ще не ходив
-
Друзі, сьогодні прийшло мені запрошення дати паспорта на візу вже!!! Біометрія була здана 30 липня (30.06)
-
Можуть. Це різні речі. Ви і летіти і отримувати окремо можете
-
Шановнi, пiдскажiть, якщо по вiзi cuaet дружина виступає головною при подачi аплiкацiй на всiх iнших членiв сiм'ï, то чи можуть, потiм, по прильоту до Канади, члени сiмейства вже самi отримувати work permit, та подаватися на permanent residence самостiйно? Чи потрiбно буде також всi документи робити через дружину- посередника?
-
І як Вам там, розкажіть))