Українська Канада
-
3 тижні, ми нещодавно прибули. Тож якщо є ризик отримати коротший ворк перміт або без позначки куает, то мабуть краще пошукаємо іншу роботу.
-
Бо я доставку оплатив в дві сторони і дав мані ордер ще 20 березня і як о так заморозили о це
-
А цей а довідки про несудимість теж заморозили
-
Звісно не прикольно я розумію чоловіків хочуть назад в неньку затягнути але є багато допомагає сімʼям своїм фінансово і тому подібне але ну нормально так типу такими темпами я все розумію війна але через о цю заборону вони тільки більше корупції розведуть на мою думку
-
Корупція була і буде. Дати можливість виїхати усім хто бажає. А ми допоможемо фінансово тим хто захоче боронити Україну
-
Всім привіт! Як зараз дівчині 25 років зробити закордонний паспорт? Я так і не змогла зловити слот, а вже всьо)) Їхати до України? Дякую!
-
Дорогі батьки, ми хочемо запропонувати вам дистанційні логопедичні заняття, які допоможуть вашим дітям зберегти та покращити навички мовлення у комфорті та безпеці вашого тимчасового притулку. Якщо ви зацікавлені у наших послугах або маєте будь-які запитання, будь ласка, не вагайтеся зв'язатися з нами. Ми готові відповісти на всі ваші питання та розпочати наше співробітництво.З повагою та надією на співпрацю, Анна - досвідчений логопед Контактна інформація: 0954399129 www.instagram.com/logo_lev?igsh=MXY0NXdvd2dncmw5MA== l.instagram.com/?u=https%3A%2F%2Fforms.gle%2F491oDmQ9xHVNSUuG9%3Ffbclid%3DPAAaa20D9ATpVlW590MlkZb2npBUpLpi-fjng4aTiU9LkoyVdNn3leDZN5bZA_aem_Aa0k7ZZp36KRyaJaP9sKiSTm897xYdm5Ucw_OjTNgh5_5x8IuGK5BpgLG6zxC0n7F2k&e=AT2BXM1f7MyNDNLIyeHFIBfKR2if2NValLG855rgZDadEGB7ESLAxbqyARVaT4-1CWu4Nv-NROSfZu4xjclgQBetdCzXB_X9O3Nmag
-
Як його зловити? З листопада сиджу і все ніяк
-
Зараз з'являться, адже чоловікам з понеділка відмовлять в консульських послугах.
-
Всім привіт подали дівчину на візу сьогодні на туристичну в Канаду хто знає який шанс зараз що її дадуть? чи впливає те що я зараз живу в Канаді і працюю там