Українська Канада
-
Ще актуально?! Бо Зеленський - оце мужик Там сталеві - тому не втік Він тримає штурвал в руці І немає страху там на лиці Він країну підняв з колін Все що маємо - зробив він Хто на Єдність зробив акцент? (Знов підмігує Президент) Не на часі права якісь Є обов’язки - цьому вчись Перемога - то наша ціль Нас міцний спрямовує кіль Перемовини - хай їм грець Хай у вас урветься терпець Ти послухай Єрмака Ухиліст, гайда в ТЦК Ти дивись: Літаки летять Скоро будем їх всіх ганять Зеленський наш такий молодий Ми за нього тримаєм стрій Не зробив він ні кроку в бік Його шануємо, бо не втік! ПІДТРИМАЄМО ЗЕЛЕНСЬКОГО ВСІМ НАШИМ СЕРЦЕМ І ДУШЕЮ! ТАКОГО ЯК ВІН НЕ БУЛО І НЕ БУДЕ! ДЯКУЄМО НАШ ПАСТОРЕ ЗА ТЕ, ЩО ВЕДЕШ СВОЮ ОТАРУ В БІЙ - ЗА ПЕРЕМОГУ І ЗА УКРАЇНУ ДО КІНЦЯ! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ВОЛОДИМИРУ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ ЗЕЛЕНСЬКОМУ! НАВІКИ СЛАВА!
-
Як то кажуть, якщо політики кажуть одне, думай все навпаки. Кажуть не буде війни, значить буде, кажуть не будуть повертати значить зроблять усе можливе щоб повернути
-
Багато я бачив від України хитрих ходів проти людей. Як зараз пам'ятаю ходили у 2016 році по політехах, університетах і рекламували військову кафедру, що якщо її пройдеш то звільняєшся зі служби військової строкової. Ага, оф корс, потім через кілька років зробили що всі хто пройшов кафедру військово зобов'язаний до 45 років і повинні йти на строкову військову службу і звісно рєнж не 18-27 років, а 18-45 років. Мене підманути не вдалося
-
Тут чітко написано: ми збираємо інформацію, потім зробимо закон, щоб усі підлягали мобілізації за кордоном (вже будуть мати адреса місця надходження призовників) і збираємося переконати Європу нам допомогти повернути усіх чоловіків на фронт. At least хто виїхав нелегально 100% будуть під ризиком, а хто легально то може ще проканає. Скріньте і побачите що я був правий
-
ага, я вже бачу як норвежські чи німецькі поліцейські запихують хлопців по бусиках і везуть в місцеві консульства відразу на мед комісії 😂
-
Я не знаю як вони збираються це робити. Але скоріш за все не так, бо це буде автоматично геноцид холокост. Але є момент що можуть виправдати це і пропаганда почне працювати, але це теж дуже великий ризик і внутрі Європи ворогів виростять що вигідно рф.
-
а до чого українській уряд до юридичних процедур в країнах ЄС?
-
Так, але це не хвилює український уряд. Всеодно пробують
-
для депортаційного ордеру як мінімум необхідне судове рішення в обох країнах і щоб порушення стаття була злочином в обох країнах. Я вже не кажу про те, що по тимчасовому захисту в ЄС українці проходять як біженці, а це накладає додатковий захист.
-
Лобіювання інтересів. Що може призвести до зміни в законодавстві Європи щодо українців.