Українська Канада
-
А все тому що немає конкуренції. Дуже важко створити такі умови щоб була конкуренція і працювала як треба в державі за владу
-
Всюди є корупція. Десь більше десь менше. В Канаді є корупція, в США теж багато корупції серед політиків
-
За законом України так. Це все іпсо.
-
так, теж іпсо. В любій країні де війна є корупція і буде. А якщо глянути на такі країни типу італії чи румунії з венгрією то там не набагато краще ситуація і без війни. Але ж чорти кричать про корупцію саме в Україні, після чого Грін і інші дегенерати створюють хвилю проти підтримки
-
навіть якщо сто а мобілізували 1 млн людей, це 0,01% випадків. Тобто не щось таке що має суттєвий вплив на процеси. Люди самі ж кричали давайте в тцк ветеранів поставимо. А вони не такі дипломатичні як ті хто був до них без бойового досвіду. Можуть і в бороду дати якщо ото качати прічінаостановкі
-
Та навіть просто, питання гідності, вони ходять по 5 чоловік наче на полюванні, стають навкруги наче гопники, майже завжди хтось стає сзаду і починається ций цирк, єдине з цього нормальне це те що вони починають розмову красиво, але якщо ти не дуже слухняний хлопчик то тобі швидко замовлюють бусік-таксі у чарівну подорож без телефону і з інфарктом для матері
-
Більшість випадків за кадром
-
Навіщо нам десь там корупція, чому не думати та не боротися за своє? Якісь дурні виправдання, ось була лише прохання поширити допис, не потрібно бігти штурмувати тцк, нівичитись, чи ще щось, проста дія з двох кроків і двох тапів, і що ми бачимо, якщо це проста українська сім'я без підтримки можновладців і грошей, то можно злити все на іпсо, на те що не все однозначно, ще треба комусь щось довести і т.д....
-
Ухильнувся я чи ухильнулася вона😂
-
навіщо його поширювати? Ви хочете допомогти забрати кошти? Так і скажіть адмінам. Ви намагаєтесь приймати участь у хвилі яка призведе до проблем в мобілізації. Вже й так багато чоловіків втекло або просто ховаються. в зсу не вистачає людей то треба пднімати хвилі щоб їх там було ще менше. Це як ото мем з вєліком і палкою в своє колесо
-
радий за людей які перцовками врятувались, бо бляха всі стадом ходять, роблять що хочуть, ну дійсно гопота. я не пам'ятаю ще випадків де людину спокійно забрали без побоїв і тд.