Українська Канада
-
Ору, репости луганського в групу. Залишилося ще репостнути шарія і її точно можна перейменовувати.
-
я хіба інше казала. звісно різне. питання було скільки я в Канаді і чому вважаю, що будем заробляти 200 к. так от я і не думаю, що будем стільки зароблятиЮ тому і не дивимся будинки около Торонто. мене дивує, що чомусь багато українців оперує ціною на будинки саме в дорогих містах. Невже всі жили в Києві в будинках і купили іх без напряга. Ми в Києві виплачували 2х кімнатну квартиру майже 10 років. маючи гарну (білу) зарплату.
-
«Нікого і не цікавить» що комусь не вдається придбати житло. Завжди є дві сторони монети. І ці люди теж багато на що впливають
-
В паспорт сховали презент "повістка"😁
-
Усім привіт! Мужчина 32 роки, без інвалідності і тд. Сьогодні звернувся в Німецьку поліцію зі скаргою, що мені не виконують послугу за яку я заплатив гроші. Поліція приїхала під ДП Документ приблизно за 30 хвилин. Довго намагались вияснити про що саме йде мова. Після вияснення ситуації, ми троє (я і двоє поліцейських) зайшли в середину ДП ДОКУМЕНТУ. Я вже повторно, разом з поліцією прошу видати мені мій паспорт, на що мені знову відмовили. Поліція спитала причину відмови. Дівчина яка була на видачі "потєрялась" і сказала що вона мусить вияснити це питання з керівником ДП ДОКУМЕНТУ. Пішла десь, її не було хвилин 15. Вернулась з керівником і моїми документи (загран паспорт + id паспорт). Керівник на диво говорив німецькою мовою. На запитання поліції чому і на якій підставі мені не видають паспорт, керівник відповів : Це питання технічне і тимчасове але зараз ми видамо ті документи за якими ви прийшли. Десь там дзвонив говорив мінут 5. В кінці кінців, мені дали підписати декілька бумажок, зчитали відбитки пальців і віддали мої документи. Вибачились за незручності. Поцілія до речі, все це реєструвала на наплічну камеру і була дуже привітна незважаючи на мою слабеньку Німецьку. Ось така моя ситуація. Правильно стукайте і вам відкриють двері. Усім добра🤞
-
Мій поінт більше в тому що Канада надає ці можливості, тут завжди можно удосконалюватись, нема різниці скільки вам років, якій в вас дохід чи досвід, є різні програми, цим треба займатися, взнавати інформацію… Можливо я помиляюсь але я завжди вважала що найкраща інвестиція це в себе:) і це трохи займає час…
-
Так саме і робила;) Мені подобалось брати нові вершини;) Challenge yourself:)
-
Навіть приїхати по CUAET треба ж було хоч на візу податись як мінімум;)
-
Я ділюся своїм досвідом і все, і нікому не бажаю ніяких страждань🤗 В кожного свій шлях… Так було нелегко в деякі моменти, але ніхто в моїй сімʼї слава Богу від того не страждав… Так нажаль не буває шоб все давалось по життю легко, ну хоч якісь зусилля треба приложити🤗