Українська Канада
-
Доброго дня, хотів задати таке питання. Мені 17 років і наступного місяця я планую їхати в Канаду по туристичній візі на певний час. Паспорт (id картку) потрібно оновляти в 18 років, чи можна її оновити саме Канаді і чи взагалі це необхідно? Чи можуть бути якісь проблеми якщо його не оновити?
-
Я теж не розумію чого всі пишуть все як погано Все в голові, по факту є купа можливостей
-
Я в майці зустрів -22 взимку. Каєф
-
Я тут дві зими. Найнижча температура яку застала -25, було минулої зими два дні. Більшість часу тут температура коло нуля взимку, -5 -10 це максимум. Зима як така починається в січні (до того більше схоже на довгу осінь) та закінчується в квітні. особливість НС не в тому що холодно, а в різких змінах погоди. Це вічна боротьба океану та материка, як влучно сказали в місцевому чаті. Шторми, урагани, сім п'ятниць на тижні - ось така тут погода)
-
Буде перемога за рахунок інших
-
Буде
-
В Україні краше
-
так, все відносно, в мене дуже непоганий дохід по канадським міркам (тьфу-тьфу), але то виявилось не по кишені, ми не звикли жити, витрачаючі такі суми, Едмонтон нам дав більш кращий healthcare, ніж у БС. Оренда нового будинку дешевша ціни 2бр квартири. Відсутність дощів по 2 тижні. Природа, схожа на рідну (я з півдня України, тому степи- то є мій дім) 😊
-
Усе відносно, та залежить від вашого доходу. Брат проживає в оаквіл що біля торонто та дім за -$800,000 - для нього адекватні ціни
-
В кожного "хочу" або "краще" своє, тому я й написав що поки самі не відвідайте кожну провінцію та внутрішньо не відчуєте що ось воно ваше то не дізнаєтесь... Як у марках авто ну був в мене друг який полюбляв тільки бмв й все тут, але каже це не означає що мерседеси погані, просто бехи то моє життя...так що якось так... А так краще загляніть у статістику я люблю читати та порівнювати саме міста а не країни там багато що розписують від медицини й освіти до економічних потреб