Українська Канада
-
Приїхав я в Україну, мав 31 рік і відповідно не мав продовженого українського паспорта в 25 років. Пішов продовжувати, мені сказали що все тапки і зараз будете платити ШТРАФ! (так і сказали строго, голосно), дали квитанцію на 17 гривень, пішов платити🤷🏻♂️🤣🤣🤣
-
Перепрошую, написала так як мене спитав хлопець
-
Тут мова спілкування англійська або українська, якщо не помиляюся.
-
Привіт громадо! Будемо знайомі. Плануємо летіти до Саскатуну з дітьми. Будемо раді знайомству!
-
Добрый день. Если человек заедет по cuaet в марте'23, получит work permit и покинет Канаду до лета'23 (должен доучиться в колледже Польши). Остаётся ли work permit активным? Есть ли смысл так делать? Переживает, что утратит возможность работать, если не заедет до 31.03.22
-
Доброго дня, де можна завантажити (на якому сайті) дайте посилання - правила дорожнього руху в Канаді (бажано Українською мовою ну або російською).? P.S. хочу підготуватися до безпечного керування автомобілем у Вінніпезі .
-
Привіт, підкажіть будь ласка, що робити далі. Відправили паспорт до берліну на вклюйку візи , прийшов сьогодні лист із фактурою , що потрібно тепер зробити , щоб паспорт повернути ? Його відправлять поштою? Там написано, що для отримання як треба документи надавати, а кому? Поштою знову їм відправляти? Допоможіть будь ласка 😅