Українська Канада
-
Загран здається
-
на таке ніхто не піде, бо підкуп з приватних грошей а беня або інші новінські з хомутинниками не будуть платити за ефемерне щось. Тому не переживайте. Хоча могли б розглянути можливість бану москалів чату за донат на ЗСУ. Але вони їх тримають щоб чат був живеньким
-
Можна заборонити комюніті за гроші допомагати українцям чоловічої статі 😂 гроші як то кажуть не пахнуть, мільйони не валяються на дорозі
-
Вже з ПР, і наскільки знаю вже експайрд паспорт укр
-
www.facebook.com/share/p/ns4qbYhZBxQNFRQR/?mibextid=WC7FNe
-
Що крутого? Тобі ніхто не допоможе, бо ти чоловік 😂
-
О, можна силку в лс?
-
Та вже і пост написали про це у фб зі скрінами)
-
Не з приватних. Ти можеш з держ бюджету інвестувати в розвиток укр суспільства за кордоном і показати як ти переживаєш за людей, які бідні і блабла бла. Я знаю як це можна зробити. Це не складно. В Україні такі схеми мутять дай боже
-
О боже то просто приклад
-
Дають гроші особисто людям, щоб вони зробили що треба державі. Ти нічого не отримаєш з цього
-
та яка різниця. Дивно читати міркування про злодіів у владі хто тягне з бюджету і в той же час доводити що життя по закону то для фриків і коли є можливість обійти закон то треба його обходити. Бо раптом він неправильний. Це якась шизофренія. Хай син парашенка відслужить а я потім подумаю чи платити податки.