Українська Канада
-
Усім привіт, можливо хтось знає , чи є бухгалтерські курси в Калгарі ?
-
Богданчик. Сьогодні йому виповнилося лише 22 роки. Це він і ще четверо братів та сестричка . З ними поруч мама, а тата немає. В Богдана дуже важке поранення, немає жодного міста де б не було поранено, це жах. Він довго лежав в реанімаціі, десятки операцій та чисток, зарад потихеньку відновлюється. Руки, ноги, лице, внутрішні органи, все. Але він мужній воін та вихований хлопець. Він тримається. З Днем Нарождення Богданчик и всього тобі самого найкращого. Наша країна пишається такими синами. Дякуємо тобі за захист нашої рідної землі. Якщо хочете допомогти родині картка 5168180004296924 ощад банк Богдан Лавріченко
-
Добрий ранок. Підкажіть будь ласка перевірену людину, щоб зробити довідку про не судимість з Грузії.
-
А до кого звертатися по допомогу, якщо мені не виплатили ці виплати? Прийшов лист - не розумію, що їм не так 🤷🏻♀️
-
Ах, не взяла листа в офіс. Я напишу сюди, що там саме не так. Але таке питання: якщо я ще не подавала податкову декларацію - я маю право на ці виплати? Бо я прилетіла в Канаду у січні - мені не треба було ще.
-
В мене так само
-
Друзі, порекомендуйте будь-ласка, урядові неприбуткові агентства в Альберті які допомагають українцям знайти роботу, дякую
-
-
Я 3 місяці в Канаді, Відправив форму RC 151 але декларацію про доходи не подавав.. Спрацює? Дякую
-
Добрий день. Мій брат живе за кордоном з 2016. У нього закінчується закордонний паспорт через рік. Підкажіть будь ласка хто реєструвався в Резерв+, чи бачитиме система, що він виїхав далеко до війни? Я бачила коментарі, що люди реєструвалися і їм приходило повідомлення зʼявитися в ТЦК в Україні і без цього вони не можуть отримати консульські послуги. Дякую за відповідь.
-
Так, прийдуть на наступний раз, через 3 місяці
-
Вихід це ідентифікація особи документ отримати від Канади, або Польщі
-
Мені чисто заради цікавості , а в яких ще провінціях в паблік школах є форма ?)