Українська Канада
-
В останнє напишу: ви вільні спілкуватись як хочете в межах своєї сім'ї чи комюніті по інтересах. Я не розумію що ви мені хочете довести. Та відстоюйте свою точку зору але для чого лізти зі своєю точкою до тих хто визначився що не хоче нічого російського ну зайдіть в китайську групу і доводьте їм що ви хочете російською говорити.
-
Ну я тут такий самий юзер як і ви) нічого видалити не можу, на місці адміна вже б заблокав би нас обох)). Ви чомусь захищаєте право комунікувати з українцями російською. Я не хочу щоб зі мною хтось комунікував російською. Чи якось популяризува її в українському комюніті. Де можуть бути мої діти. Я вибрав українське комюніті для того щоб не тикатись і не толерувати російське. Захочу російське піду в групу росіян. українська,англійська, польська, білоруська, навіть німецьку згадаю якщо треба.
-
Вітаю! ✈️ Шукаєте авіаквитки зі знижкою до 50%? Приєднуйтесь до нашого приватного чату з купівлі квитків за милі! В чаті: Авіаквитки по всьому світу за вигідними цінами Готелі, милі, підвищення класу ✈️ Ваучери Airbnb та Booking Корисні поради для мандрівників Як потрапити до чату? Просто напишіть мені особисті повідомлення
-
Дітей я вважаю узагалі краще не вчити слов'янським мовам. Краще англійська, іспанська, Французька, китайська і японську можна