Українська Канада
-
Нормальні люди живуть в печерах, лісах, ближче до природи без грошей і т.д.. Це я так думаю
-
Якщо зламати соціальні стосунки через публіку повністю, то людина буде змушена все життя займатися криміналом, і як це може призвести до зменшення криміналу? Краще вже вбити тоді
-
Вітаємо, Mariia! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Анонсуємо воркшоп з малювання в бібліотеці Міміко. Цього разу будемо вчитися скетчити. Скетчинг — це швидке малювання ескізів з предметів, речей, деталей, природи тощо. Він дозволяє легко і швидко відтворити зображення на папері. Скетчинг також є самостійною технікою малювання, однією з найпростіших і наймедитативніших. Записатися: forms.office.com/r/XxdhfSdqW1 Участь безкоштовна. Обмежена кількість місць. Як завжди, буде кава-чай і печиво з фруктами. Це заняття для дорослих, тому для учасників обмеження по віку 16+.
-
Зайти можу без проблем в банкінг
-
І ось на цьому етапі без змін(
-
Я зараз в Україні і канадський номер телефону неактивний, відповідно Я не можу отримати жодних кодів на нього. Я уже декілька разів пробувала через Ваше посилання, але не вийшло( Там можна через push-повідомлення до привʼязаного гаджету, але і push не приходить(((
-
Там обов’язково використовувати канадський мобільний номер телефону? Бо у Мене немає доступу до нього
-
Добрий вечір) Підкажіть, будь ласка, як перевести гроші з канадської картки на українську, якщо уже знаходишся в Україні?
-
Добрий день . Підкажіть хто знає будь ласка, якщо машина в лізингу чи обовʼязково її сервісувати у ділера чи можна робити це у любого сертифікованого механіка? Справа в тому , що в паперах то записано в сертифікованих механіків, але в мене канадці на роботі кажуть всім хором , що якщо щось трапиться и ти проходив сервіс де інде , то гарантія буде не дійсна. Хтось знає істину?
-
Неймовірно красиво, звісно, на фото, але як туди дістатися в таку далечінь.
-
Продам кондиціонер 300$ Модель: lp1023bssm 10 000 BTU, портативний, 3 в 1, тихий режим. Пульт, труби в наявності. Коробки нема. • Таймер 24ч, ввімкнення/вимкнення автоматично • Автозапуск • Дистанційне управління • 3-в-1: режим охолодження зі зниженням вологи, режим вентилятора і режим осушення повітря Тільки кєш. Самовивіз біля Yonge/Dundas Square
-
Хтось знає чи був запис ефіру?