Українська Канада
-
Реально є повно груп де можна писати і спілкуватися російською... Ні добавлятся в групи де правила - тільки українською . А потім кажуть "нас ущимляют" ,нас питають чому не українською На х...в чужий дім зі своїми правила ...вийшов ,закрив за собою двері і ідеш за вітром...
-
Це дві чи три групи, я цього не скривою, і я ніколи не пишу руською, і де чисто руська я туди ніколи не вступив би, такі як ти, вступаєте в чисто українські групи, які створені людьми які довго живуть в Канаді, і ще щось доказуєте, чого таких як ти, тягне в укр групи? Є повно руських, вступайте, і насолоджуйтесь спілкуванням.
-
О, таки знаєш, що таке Вінні. Бо я тебе пам'ятаю у пабліках, де дюююююже багато росіян, і російська мова не в бані. Тобто де і українці і росіяни разом. Отак буває🌚
-
Тобто, я живу в Вінніпегу, і тобі що до того?
-
Ахах, за це як раз я і написав що ти видумала, тому що ти це мала на увазі що я слухаю, але ні
-
Тобто ти є в пабліках манітоби, і не знаєш що таке Вінні?
-
Я не знаю що таке вінні.
-
Кому допомагаю?
-
По перше я не казав що слухаю, це ти вигадала по друге в мене підписка
-
Ти з Вінні? Так, можливо вгадав
-
До цього
-
Так ті люди хай ідуть в руські групи, якого біса вони ідуть в українські, їх ніхто не заставляє, я чомусь не іду в руську і там нічого нікому не доказую, я вибрав українські групи і погоджуюсь з правилами, тільки ті хто знає руську завжди свої права качають.
-
До того, що кожний восьмий українець працював у Польщі до 02.22
-
В Україні розмовляють і укр і рос мовою в Польщі теж і немає питань. В Канаді приїхав і одразу чому не на мові😂 чим далі від України тим більше патріоти