Українська Канада
-
Не погоджуюсь з твердженням що то пропаганда. Але для мене не нормально коли кажуть, що це нормально... Але ж це явно відхилення від норми? Я не кажу що таких людей треба заставляти "лікувати". Але це явно не нормально... Це не про Канаду, це взагалі.
-
Ой, так це ж...😂
-
А якби бу була пропаганда що діти це коти, ви думаєте, дитина наділа маску і почала б стрибати як кішка у парках?
-
Господи, це жах якийсь, як вас тут мучать гейством 😢😱 Дайте обійму
-
Особливо серед дітей ,підлітків,мігрантів з глобального півдня
-
Може і так але серед простого населення все ще багато гомофобів
-
Всі ми бісексуальні. Якщо утримуватися то можно і з мужиком повертітися
-
Тобі важко, в тебе депресія, люди не розуміють тебе? Стань геєм, уривайся у сьому штурмову
-
А про насаджування орієнтації… Завжди було цікаво, чому люди думають, що 7 кольорів <і чому саме такий порядок> можуть переконати вас, що вам подобається інша стать. Коли на веселку дивитеся також про це задумуєтеся¿ І наступного разу, як вийдете на вулицю, чи будете дивитися фільм/серіал, гляньте на співвідношення гетеро до одностатевих пар. Як би орієнтацію можна було б навʼязати, то всі були би гетеро у нашому суспільстві
-
Тобто якщо психічно і фізіологічно не сформована особистість подивиться на наркотик і його побічні дії і подумає: «це не так вже й погано, навіть дечим і круто…може б і мені спробувати»… то вона завжди була наркоманом??? Всі ці погляди це тільки психіка особистості і вияв самоствердження…,але коли ця особистість не сформована то цей вплив відіграє надзвичайно велику роль…
-
Це в Канаді з цим не ок. Прапори гейские по школах вісять. Чому дітей вчать??? І шо цікаво що ніхто це не підтримує. Приходить дитина зі школи і каже я буду геєм бо і прапори в школі вісять в муві знімають про них. А ви хочете щоб ваша дитина геєм була??? Ніхто ж не відповів 😂