Українська Канада
-
Доброго дня,цікавить питання на протязі якого терміну потрібно забрати паспорт із вклеяною візою,щоб він не поїхав в архів ?ВАРШАВА
-
Ми підтверджуємо отримання ваших фотографій і копії листа з проханням надати паспорт. Будь ласка, надішліть нам свій дійсний Міжнародний український паспорт (внутрішні українські паспорти не приймаються), відповідно до інструкцій, наведених у вашому листі із запитом на паспорт, щоб ми могли видати ваш корінець відповідно до програми Канада Україна дозвіл на екстрені поїздки (CUAET). Якщо у вас немає дійсного Міжнародного українського паспорта, будь ласка, відвідайте найближче міжнародне українське посольство або паспортний стіл, щоб подати заяву на отримання Міжнародного українського паспорта. Ми залишимо вашу заявку відкритою ще на 60 днів з дати отримання цього електронного листа, щоб дати вам час надати паспорт або отримати новий. Якщо ви не можете дотриматись цього терміну, будь ласка, повідомте нам дату, коли ви подали заявку на отримання паспорта, та передбачувану дату доставки паспорта
-
Може ви щось не так зрозуміли з листа
-
Вам на дітей потрібно було відправити по два фото на кожного і їм мали зробити проіздний документ. Sjtd
-
Доброго ранку!😁 Підкажіть,будь ласка,таке питання. Відправила свій паспорт закордонний і копії свідоцтв про народження дітей на вклеювання ще 14.10 На пошту прийшло повідомлення,що у мене є 60 днів,щоб зробити дітям закордонний паспорт. Але в мене нема можливості їх зробити. Трекет номера по моєму паспорту нема. Що робити,куди писати? Дзвонити? Але ж без паспорту я не можу буди. Будь яке питання постає і завжди потрібен документ. З дітьми знаходжусь в Німеччині. Дякую .
-
То тільки для довіреної особи , яка буде забирати замість вас Якщо самі або кур’єр від vfs , нічого не потрібно заповнювати на третій сторінці
-
FREE RECREATION PASS у Вінніпегу У Вінніпезі новоприбулі мають можливість отримати пропуск у басейни та спортзали міста. Така підписка, як правило, коштує від 300 CAD на рік, а для новачків це абсолютно безкоштовно. Підписка необмежена і дійсна протягом 1 року з дати отримання. З втратою ви не зможете її відновити Як отримати безкоштовний абонемент ✅ Зареєструйтесь у Центрі іммігрантів за адресою 100 Adelaide ST особисто або в онлайн. Краще приходьте особисто, є невдачі в Інтернеті, і ваша реєстрація може злетіти, як це сталося чомусь в мене ✴ Графік Пн: 8:30 А.М. - 16:30 Вт: 8:30 А.М. - 8:30 вечора Ср: 8:30 А.М. - 16:30 Чт: 8:30 А.М. - 8:30 вечора PT: 8:30 А.М. - 16:30 Сб: 8:30 А.М. - 16:30 ❗з собою візьміть паспорт та дозвіл на роботу ❗ Кожен дорослий особисто реєструється ❗ Дітям до 18 років не потрібно реєструватися Під час реєстрації отримайте карту з 5-значним реєстраційним номером IC, який ви берете з собою щоразу, як приходите в центр Ви можете отримати карту в басейни день у день, але, швидше за все, ви будете записані на наступний раз, бо зазвичай день у день вже записано і так багато людей На прийомі є українські менеджери, але я зрозуміла, що вони не завжди є, у вівторок, наприклад, вони були, але в середу ні ✅ приходьте у вівторок на 2 р.м. Або в середу о 11:00, послухайте міні-лекцію про цей бонус від імміграційного центру. Ви отримаєте зареєстровану картку того ж дня на себе та дітей. Знову ж таки, кожен дорослий приходить особисто Вони дають список місць із адресами, де ви можете використовувати цей пропуск - басейни, спортзали - зі списком послуг, які ви можете там дістати. Ви можете ходити куди завгодно і в будь -який час Загалом, Центр іммігрантів є дуже корисною організацією для новачків, там існують безкоштовні курси для різних рівнів знання англійської мови та інші бонуси, які я ще не повністю зрозуміла. Ви можете знайти більше інформації на їхньому веб -сайті, гуглити Immigrant Centre Manitoba Вони також проводять вебінари та офлайн -зустрічі англійською та українською мовою, слідкуйте за оновленнями на сайті Більше інформації про адаптацію новоприбулих сім'ї з Києва у Вінніпегу в моєму блозі інстаграm @ marina. mnuts. ca
-
Так, є, на Заходній. Але влітку були проблеми з записом. Дивіться на сайті
-
Добрий вечір, моя дівчина відправила паспорт поштою на вклейку візи, а словацька пошта його загубила. Чи можна відновити паспорт не повертаючись в Україну? Я чув, що в Польщі є потужний паспортний стіл. Тому що в словацькому відділені нашого посольства сказали, що вони не відновлюють паспорти біженцям(
-
Привіт. Може хтось знає куди можна влаштуватись на постійну роботу водієм з правами 5-го класса, можливо якась доставка. Чи може на завод на погрузчик. Може хтось влаштувався кудись і потрібні ще працівники. Напишіть будь ласка.🙏 Можете в приват писати.
-
Так вони не росії передавались а Німеччині