Українська Канада
-
Так біжетсво не давали ... Тоді б не звернули уваги . В мене всі на роботі і першій і теперішній і люди з якими спілкуюся думають що ми біженці тут ... Що нам житло і все видали ... Ось я їм розказую ..вони в шоці ,чому нам дали ... А тут бідолашки побачили ,що нам без черги ... Розумію поляки там тріпаются і то не всі , але наших там мільйони ... Чи інші країни Європи ,де люди з статусом біженця ..тоже не дуже шумлять .. А тут вони дали дозвіл на роботу - це взагалі не претензія в сторону уряду Канади ...це я не розумію тих ублюдків ,які не задоволені .. Там в Tim Hortons понабирали по програмах відібраних .. На гарячих лінія телефонних тоже ці відібрані ... Красота ..не задоволені тільки іммігранти з інших країн 😂😂😂. Канадійці раді такій політиці.
-
В мене декілька разів запитували скільки кожен місяць дає мені грошей і скільки за мене платять за квартиру. Кожен раз вони в шоці, що нічого немає. Всі думають, що ми тут майже безкоштовно живемо. Один мужик з Афганістану мені розповідав, що коли його сімʼя приїхала, то їм рік платили за квартиру, кожен місяць гроші надсилав уряд і раз в 3 місяці давали ваучери на одяг для сімʼї. Він був шокований, коли я сказав що отримав лише дозвіл на роботу і далі все сам. Мені гроші платників податків і не потрібні, але статус щоб спокійно спати дуже потрібен. Приїхали ми з зони бойових дій.
-
Відверто кажучи, такі претензії видаються необґрунтованими. Ми отримали дозвіл на роботу і рухаємося вперед. Кожен українець намагається зробити все можливе, щоб асимілюватися і жити тут повноцінно. Більшість привезла всі свої заощадження, не просячи нічого додаткового. Натомість люди з інших країн, які опинилися в подібній ситуації, роками користуються соціальними бенефітами і живуть безкоштовно. Тому смішно чути образи на нашу адресу. Здебільшого такі закиди лунають від індусів, кількість яких постійно зростає сотнями тисячами, та палестинців, які мають проблеми з законом. Але у кожного буде якась думка, тому нам своє робить :)
-
Та ніхто не думає, шо нам шось хтось дає безкоштовно. Більшість взагалі ні про шо не думають... 😆 вони, переважно, новини не дивляться, шо в світі відбувається, не знають. Хіба шось краєм вуха чули... мене вже 2 роки питають регулярно: "а шо війна ше не закінчилась?"
-
Я про то і кажу мені все ок ,все підходить ... Але хватить нам вже в культуру бавитися - треба всім про це говорити ... Я по сто разів на роботі повторюю ,що нам українцям з WP все ок ...але давайте нам можливість його продовжити ...і все .. Я сам собі на все зароблю і більше а ніж держава їм дає..
-
Насправді мало хто щось сам моніторить, все лише з новин. А новин мало з України, а ось, наприклад, з Гази публікацій повно. Але тут є нюанс, які знаюсь не всі що за публікацію чогось тяжкого кримінальна відповідальність в Україні, це публікувати мають право лише офіційні джерела, але…