Українська Канада
-
А що там без WP робити ? довго ненасидишся, хіба що мільйонер , але тоді і іммігрувати після війни не проблема буде
-
Тут є інший бік проблеми , є орієнтовний термін для програми , кінець березня 23 року і можливо вже ніхо після , нікуди і не поїде
-
Можна
-
Добрий вечір,скажіть будь ласка чи можна зі свого кабінету ircc,подати заявку для мами ,якщо я вже подав на себе?
-
Ну якщо не тільки заради того , щоб паспорт відвезти , то звичайно можна
-
Життя та обставини змушують🤪
-
Смілива і терпляча ви. Дорога ще та ))) я відправляв з Києва через Корал Тревел , Чернівці , не віз особисто, так як запит був лише один з чотирьох. Інші три відвезли особисто , чекаємо
-
Канада випускає державні облігації на підтримку України, — прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо. Строк облігацій становитиме п’ять років, а надходження від них уряд Канади буде спрямовувати на допомогу Україні.
-
Друзі, вітаю! Збираюся їхати з Київа до Бухаресту, везти паспорт на вклейку візи. Якщо хтось теж не довіряє кур’єрам - напишіть мені
-
Дорого вечора! Хтось робив біометрію у Молдові? Я не можу реєструватися на сдачу біометрії!
-
Доброго дня! А хтось робив візу в Нью Йорку? Можна просто піти і відати паспорт чи треба відправляти, хто знає, будь ласка, підскажіть
-
Хто знає , якщо відправити валізи поштою з Торонто в Калгарі ( дві валізи по 16 кг ) на яку суму можна розраховувати ?
-
Варіант можливий , але наврядчи на 6 місяців