Українська Канада
-
😂😂😂😂 святі мученики Канади
-
А чого одразу не діставати інше громадянство, а страждати 🧐
-
Не нормально. Але я вірю, що лендлорд мабуть теж не виконував свої обов'язки, раз їм перестали платити. У ході підготовки до суду я читала різні справи. Лендлорди вирубають своїм орендарям воду, не лагодять каналізацію, а все, що можна відшкодувати через суд - це 5-10% від місячної орендної плати
-
Ні, такого б не було, коли мої батьки мали таку проблему, від адвоката була порада така: заселити іншу людину спеціальну, яка б не дала можливості їм жити. Спеціально навчений такий невиносимий сусід
-
Все реально. Та не може бути щоб крали та не може бути корупція😁
-
В кого більше грошей той і правий 😂
-
Вітаю всіх 🙂 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍏 Працюю з індивідуальним підходом, допоможу вам: Зробити красиву фігуру та сідниці 🍑 Зміцнити спину та руки 💪 Стати кращою версією себе ✅ Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування у ПОДАРУНОК 🎁
-
100%. Я в суді надала докази, що нас навіть вдома не було на момент скарги. Суддя чи не дивився, чи проігнорував. Пізніше на консультації лоєр сказала мені, що суддя мені не повірив, тому що в мене не було адвоката. А до суду я теж була така смілива, що думала суддя розбереться, він же справедливий, це ж Канада😆
-
Я не дивлюсь на Канаду з рожевими окулярами, але справедливості заради якщо у вас з доказів було тільки слово, що ви не були вдома, то будь який суддя б не прийняв всерйоз ваші слова Чи то Канада чи то Україна чи то Штати
-
Добрий день. Чи стикався хтось із таким, що випадково сплатив не ті processing fee і замість family reunification for Ukrainian nationals обрав family sponsorship? Аплікацію вже сабмітнули. Краще зараз заплатити за правильну категорію, прикріпити через веб форму і просити refund чи переподати повністю? Подались лише на початку вересня