Українська Канада
-
Індуси не вчаться там, питав усіх. Одна відповідь просто щоб отримати ворк перміт це ціль. І батьки богаті в панджабі бо є земля
-
Там схеми юзають + батьки мають гроші, тому їдуть як студенти і платят купу грошей Канаді, але не вчаться, списують купляють можливо десь диплом. Я б ворк перміти не видавав якщо не наберуть достатню кількість балів на екзамені + усний екзамін щоб з'ясувати чи вчилась людина чи ні
-
В панджабі добре. Земля, місце під сонцем, не треба батрачити на пана 😁
-
У кожного своє мірило , ви міряєте так ,я по-іншому , уряд Канади по-іншому . Вони пройшли перевірки ,та отримали пр ,будують своє комьюніті ,розвиваються . Нічого поганого про індійців сказати не можу , як на мене ,вони як і усі інші ,теж шукають місця під сонцем .
-
І як здають екзамени у середньому?
-
Я реально крутих ні разу не бачив не з Філіпін не з Індії. Пару нормальних хлопців тільки з сотні. А так бізнесмен був з Африки, менеджер з міжнародної компанії з Бангладешу, якого не беруть тому що оверкваліфайд в Канаді (як йому кажуть)
-
І що це доказує? Більшість не читали ні однієї книги в житті і не вчаться з 1.5 млрд звісно будуть 21 людина
-
І цей спосіб мислення вони приносять до Канади
-
то ви мабуть не там дивитися. ютуб, адобі, твітер, майкрософт - всі СЕО. Ось тобі список які некруті, а от українці - цяця economictimes.indiatimes.com/nri/work/sundar-pichai-satya-nadella-ajay-banga-arvind-krishna-and-20-other-indian-origin-ceos-of-billion-dollar-companies/satya-nadella/slideshow/105593528.cms
-
Я чесно не розумію ,чому українцям є діло до індійців ? Що вони такого зробили,що треба якимось шляхами зменшувати їх вартість ,або якось намагатись знайти бруд на них ? Вони включають нетфлікс українцям і не дають вчити англійську ? Чи вони забирають всі робочі місяця і не дають змогу розвиватись ? То їх справа ,як вони потрапили,уряд нехай цим займається 😄
-
Не прийте на свій особистий рахунок,, але їм по х...на це сонце ,ми в порівнянні в більшістю індусів - бомжі ,( беручи до уваги гроші і можливісті їхніх батьків ).- ми приїхали по сонце ....вони з цими грошима можуть сонце купити ....особливо студенти .