Українська Канада
-
ПідарасінаТрудо, впустив - Дай людям вже емігрувати. Купа українців (не говорю про інших) Віддали останні гроші щоб приїхати до Канади І ця скотина Закриває нокі Та провінціальні програми. Це ж якою потрібно бути твариною щоб таке зробити. Скільки ж можна це робити,
-
чому мало? майже всі в цьому році хто хотів та мав таку можливість отримали пр. чи ви гадаєте шо всі хто приїхав по програмі хочуть тут залишитися? ні , багато людей хто тут і має можливість для подачі , сидять і просто чекають чогось(я не про пр для всіх) так продовжують перміти працюють ходять до школи але не розглядають серйозно питання залишитися тут.
-
Та питання з українцями потрібно вже закривати до срочно, Якого біса ви блять видали Біля 1.000.000 віз, Якщо ви бачите що така проблема. Ну це Просто клоун. І от що робити людям котрі не встигли отримати пр, Їхати додому? На окупаційну Росію.
-
А у якому статусі тоді будуть українці? Куает офіційно все. Щодо приводу не вижене то ви погано знаєте цю країну. Я віддав 110 1000$ на універ. Та мені надали пост градюєий перміт. І 2018 сказали покинути країну А чому відправили? А тому що більше не потрібна була моя праця точніше нок Еміграційний уряд Канади це сама кончина Контора.
-
Я за себе не переживаю Бо я в Канаді вже давно.
-
ну буде в них потреба, то дуже легко трактувати квоти на країну походження як справедливий розподіл можливостей та справедливий доступ до міграції. Хоча це правда складно зробити, бо можна потім з відмовою піти в суд та подати на расову дискримінацію. Якщо в мігранта є гроші на суд
-
Що таке TRP?