Українська Канада
-
Ну так після не прийомних годин - в них години видачі паспорту ... Сьогодні вони мали б приймати до 12.00 а паспорти з 13-00 до 14-00 то коли ,я прийшов в 13-00 люди ще подавалися на паспорти ... Скажу так то що бачив ,як би багато людей не "плужили " ,а реально приходили з копіями і т.д. було б швидше.
-
Вітаємо, Polina! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Ой цей рент банк - мене ..... То їм ,що я зняв за дорогу квартиру - кажуть шукайте додатковий дохід,поки знайшов час вийшов ... Потім пробував на допомогу від Торонто, якщо не помиляюся ,а вони кажуть ви богач ,заробляєте як80% в Торонто,а то бл....😁😁😁😁
-
Узгоди з ними - тут в Торонто, я коли приїхав , сам працюю ,а дружина ще ні ..то тільки один ріелтор знами захотів працювати ( заплатили тільки перший і останній місяць) і тоді я мав 21$ на годину ,а квартира 2000 - щоб вони мені знайшли ,халабуду в підвалі за 1400 чи кімнату 😁😁😁
-
Чи є такі організації, які у всьому допомагають у Вінніпезі?
-
Після 18 місяців.
-
Ні, тільки заява і правил но все заповнити. Якщо подаєте на рік пізніше, то підтвердження, що дитина жила з вами - документ зі школи чи якось подібне
-
Message from user Judy Orzell has been removed because this user is in spam list (???)
-
Цей прекрасний 2-бедрум будинок, розташований у мальовничому куточку півночі Британської Колумбії, побудований з екологічно чистих будівельних матеріалів та який відповідає усім сучасним вимогам, можна придбати за смішні 234 000 000 канадських доларів 🤣🤣🤣🤣