Українська Канада
-
Там покаже звичайну чергу з прикордонниками, але ж для українців неначе окрема черга
-
Спочатку вам потрібно на е-консул зробити запис на прийом до консульства (в вашому випадку в консульство Торонто). На офіційному сайті консульства є посилання на е-консул (шукайте пункт "запис на прийом"). Тільки після того, як отримаєте запис у консульство, то тоді потрібно буде приїхати туди зі всіма необхідними документами та обов'язково їхніми копіями на зазначену дату і час. Залежно від віку дитини її треба буде брати з собою або ні. Про це теж пише на офіційному сайті консульства. І ще одне, коли робитимете запис на прийом, то зверніть увагу, що для різного віку дітей потрібно обирати різні пункти зі списку консульських послуг (наприклад, оформлення закордонного паспорта для дітей до 12 років, або оформлення закордонного паспорта для дітей 12-16 років, або оформлення закордонного паспорта для дітей 16+ років). Це якщо дууууууже коротко. Бо насправді там ціла купа нюансів і це дуже обширне питання.
-
А, ну можливо. Бо коли я приїхав то нас окремо вели до спеціального місця.
-
Будь-який нотаріальний документ для України можна зробити через Notary Public і апостиль. Після вступу Канади в Гаазьку конвенцію (апостиль), процедура не займає багато часу, можна зробити документ за 1 тиждень. Я займаюся апостилюванням "під ключ", якщо потрібна допомога, напишіть мені.
-
Добрий вечір, можливо хтось буде летіти з Парижу до Калгарі 16 грудня? Будуть летіти батьки, можливо хтось зможе супроводити в аеропортах? Віддячимо звичайно!
-
Добрий день! Плануємо переїзд у Канаду (Торонто) з дітьми 8 і 10 років. Підкажіть, будь ласка, чи безкоштовні школи у Канаді? Яку іноземну мову там вивчають і з якого класу? Чи є на вибір німецька мова? І чи є там фінансова допомога на дітей? P.S.: Ми зараз у Австрії і тут платять близько 200 євро на кожну дитину щомісяця до 18 років, сума залежить від віку. Цікавить, чи є таке в Канаді.
-
Якщо от чесно, то якщо тут немає в Торонто вже класного джоб оферу, а в Австрії вже є налагоджене життя, я би двічі подумав чи варто їхати сюди
-
Чоловік айтішник, наразі має онлайн-роботу в Україні. Власне, він вже у Торонто. Шукає нам житло і плануємо переїзд. Зважуємо усі за і проти. Чоловік впевнений, що якщо раптом закінчиться ця робота, то в Канаді нову буде легше знайти ніж в Австрії без знання німецької мови.
-
Я ні в якому випадку не відмовляю Просто треба розуміти, що у Торонто буде важче, ніж в Австрії перший рік точно
-
Дякую.
-
Зрозуміло, дякую.
-
Конкуренція вище. Витрати вище. Відстані більші. А зп не набагато вище, особливо на початку кар'єри.
-
Конкуренція від індусів думаю, які згодні спати втрьох в одній кімнаті і отримувати небагато по зп
-
А чому переїхали? В Торонто таки менше роботи?
-
Дякую, передам йому. Бо я в цьому не розбираюся, яка саме у нього спеціалізація. 😊
-
Вакансія: 🦷ЗУБНИЙ ТЕХНІК🦷 Зуботехнічна лабораторія у Воан, Торонто, у зв'язку з розширенням штату, шукає в колектив працівників, на посаду – ЗУБНИЙ ТЕХНІК з володінням програмою 👨💻Exocad. Що ми пропонуємо: • вчасну виплату заробітньої плати 2 рази на місяць ( до 7000$ в місяць + бонуси); • графік роботи: понеділок-п’ятниця; • навчання і розвиток на момент адаптації. Обов’язки: • Моделювання анатомії зубів в програмі Exocad. Місце розташування: 📍Воан, 📍Торонто. Пишіть: +380 98 633 80 74 у вайбер або телеграм tim_psm з 1AM-2PM. Ми радо чекаємо вас в своєму колективі!