Українська Канада
-
Звідки інфа що підліток?
-
Вже побігли 😂 Я думаю вони підвищать до 25к дол. Чому ні. Беремо кредит на ворк перміт на 10 років або на пр😂
-
Це ж який буде сюр Якщо адвокат програв імміграційну справу, але виграє зараз проти свого ж клієнта Добив виходить 🙂
-
Друзі, якщо ви підписали договір із адвокатом на представлення в імміграційному суді, то дуже добре читайте умови. Більшість договорів містять NDA, тобто ви не можете розказати про свою справу іншим, а також є застереження про те , що не можна залишати review or feedback в соціальних мережах про адвоката, бо це за буде фінансова відповідальність. Зараз є тут у чаті людина, яка не дивилась умови договорів, прийшла відмова по ПР, подалися через адвоката , там також відмова. Мало того, що витратили більше 10К, то людина необережно залишила відгук у Google review від свого імені, то ще зараз адвокат вимагає виплатити додаткові кошти за моральні збитки. Дуже уважно читайте договір про послуги
-
Так, це точно Мінусів немає 🙂
-
Не можна залишати відгуки за роботу? Дуже комфортно, отримай ліцензію будучи найгіршим адвокатом у світі і заробляй гроші і ніхто навіть не дізнається що ти як адвокат какашка
-
Буданова прав ... vm.tiktok.com/ZMhKfjGGx/
-
Доброго вечора ! Хочу поділитися неприємною подією, що відбулася у Центрі Полін Жульєн у день толерантності… який став днем пропаганди русні. Особа, яка приїхала у Монреаль як українець по програмі Куает з великим розмахом представила росію як культ. Імʼя цієї особи Куліковський Ярослав.