Українська Канада
-
Я завжди повторюю: не слухай, що говорять дивись, що роблять. Найперше чому треба навчитися, це відокремлювати емоційну складову від викладених у повідомленні фактів. Як що вони, звісно, там взагалі є. 😉 Наведу простий приклад. У Вінниці, на 2 рік війни, зібрався мітинг проти місцевої влади з приводу затвердженого бюджету. Причина - виділили кошти на ремонт церкви в якій правив московський патріархат. А тепер аналіз без емоцій. 1. Це перший мітинг за час війни на тлі мораторію. Хто його реально дозволив? 2. Будівля церкви у комунальній власності, церква дерев'яна, найстарша у місті і перебуває в дуже поганому стані. 3. московські попи з неї підуть, а без ремонту будівля завалиться. Результат - все заглохло, змінити місцеву владу не вдалося, як би того хтось із Києва не хотів. Церкву укріпили.
-
Привіт! Хочу порекомендувати вам канал. Тут великий вибір сті ків для GL.0, HEE.ТS, ТЕР.ЕA. Також в наявності є сига рети, одноразові пристрої, гаджети для сті ків та багато іншого. Залишаю контакти та посилання на наш канал нижче👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка по всій країні 📍 Постійно поповнюється асортимент новими пропозиціями 😊 Регулярно проводяться акції 🙏 Оновлення товару – регулярно ✅ Доступний як роздріб, так і опт ✅
-
@banofbot
-
Не усе. Що знаю то знаю. Я не знаю і не вмію програмувати наприклад. Я не знаю тейквандо і т.д. як приклад. Не все знаю про інвестиції (я не про сток маркет)
-
А тепер аналіз: як це вплине на твоє особисте життя?)
-
Аналізуючи новини, я виїхав з України місяць до початку війни. Ще тоді, коли з мене всі сміялись бо ніхто в неї не вірив. Це один з основних прикладів, де мені це допомогло.
-
Люди однакові всюди. Система фундамент теж 1) як працює і які цілі 2) окей ти отримав новину, яке рішення у житті ти зробив отримавши цю інформацію? 😂 Дуже корисна новина, якщо ти працюєш на державу, а якщо ні? То що зміниться у твоєму житті?)
-
Ти всеодно поглинач новин хоч і намагаєшся заперечувати це.
-
А звідки ти дізнаєшся що починається "пиздець" без новин?
-
Там аналізу і не треба. Все просто, коли політики зненацька починають пи&#& що все добре, то все не добре і вони брешуть. Тут навіть новини не треба аналізувати, може це я такий з досвідом, але мені здається все просто
-
А як же система про яку ти розказуєш? По суті, ти всеодно поглинаєш новини "системи" тільки через посередників (люди які розказують тобі, чати). Чи ці посередники вже автоматичну роблять новини верифікованими? 🤔
-
А хто знає. Прост)))
-
Я не сиджу в пабліках з новинами. Якщо щось трапляється люди розказують мені, або випадково в чаті хтось може щось скинути що дійсно може бути важливим
-
До чого тут це? 🤨
-
Я виїхав ще у 2020, і дуже смішно було дивитися інтерв'ю у 2021 році, де Макс Елец (укр блогер у Польщі) бере інтерв'ю у людини яка робить бізнес в Києві пов'язана з весіллям і вірить в якесь майбутнє України і що вона розвивається і все буде збс. А потім війна у 2022 почалась. Ось тобі досвід
-
Вони фільтрують інфу для мене. Ніхто не буде розказувати хто десь хтось когось зарізав або малі новини які не мають сенс
-
Вони не вирішують. Наприклад припинили давати паспорти мужскому полу. Люди говорять про це і я отримав інфу, важлива? Так, можно використати. Але ніхто не буде розказувати про малі новини і т.д. які не мають сенс, або якщо почнуть хто скільки вкрав що сказав я просто не слухаю, бо це не цікаво. Так що я не витрачаю час на читання новин з якоїсь ціллю