Українська Канада
-
Канаду, просто, бо знаю анг, не сильно хотілось вчити інші мови, то чому б і ні. Були б подібні програми в США, Британії, Австралії, новій зеландії поїхав би туди. Трюдо для мене не демон, але явно не та людина, яку тут варто захищати, так як зробив багато помилок і справедливо (правда не дуже вчасно) йде в відставку, чому вас це так лякає не розумію. Тим, хто долучився до куает вдячний, але чомусь в цьому чаті половина учасників (якщо не помиляюсь Ви включно) це приписує до лібералів/трюдо , хоча українська діаспора-активна, і була б підтримка українців, незалежно яка б партія була б при владі
-
Чувак давай ми тобі групою скинемся на квіток?)
-
не зовсім. Ось що нагуглив. Спочатку треба отримати Special Ukraine Visa,а потім вони вже могли отримати PR. По умовам цієї програми "Special Ukraine Visa, On 15 March 2022 the 2022 Special Ukraine Policy was announced enabling New Zealand citizens and residents who were born in Ukraine or are Ukrainian citizens to sponsor Ukrainian family members and their immediate families." www.immigration.govt.nz/about-us/media-centre/common-topics/special-ukraine-visa#:~:text=On%2015%20March%202022%20the,or%20moved%20to%20other%20visas.
-
Оу, тобто таки CUAET відрізняється :) Бо дехто запевняє, що таких програм мало не в кожній країні було відкрито. З якого це дива Ви вирішили, що мене лякає відставка Трюдо - не зрозуміло. Я завжди в першу чергу мала на увазі саме українську діаспору, дії якої тут вже не раз знецінили і мало хто хоч щось сказав на її захист.
-
Здається, все лише тільки починається.
-
Відрізняється Багато + в куает, тому подяка всім з діаспори і не тільки (особисто її не знецінював) U4U по-перше, треба спонсор і не можна покидати країну Британія так само спонсор За нову Зеландію вперше почув тут думав туди і в Австралію треба були родичі, але за них не впевнений Тимчасовий захист ЄС вже легші умови, але вони не йдуть як куает на 3 роки, а лише на рік з можливим продовженням доки війна не скінчиться і більш тимчасові, в більшості країн ні до якого пмж і громадянства не ведуть
-
Лякає одне: Трамп ще навіть не став президентом, а вже спричинив такий інформаційний хаос. Що буде далі? А далі — важко навіть уявити.
-
Варто готуватись до найгіршого.