Українська Канада
-
Цікавить ваша думка. Людина подалася на Family Reunification в жовтні. На даний момент виконує критерії, щоб заповнити EOI по SWM. Загальні бали будуть десь 800-820. Чи є сенс зараз починати процес імміграції через провінційну програму, зважаючи на те, що з Family Reunification якась незрозуміла ситуація взагалі що, коли і як буде? Чи все таки краще чекати далі по Family Reunification? Ворк перміт ще на 1,5 роки, буде зараз подаватися на новий.
-
Людина ж не може приймати участь в двох програмах одночасно, хіба якщо людина захоче відкликати свою заявку з програми для возʼєднання сімей… Друге питання що цей бал зараз виглядає не достатньо високим, нажаль… Я з 844 чекаю на вибірку 7й місяць…хто зна скільки ще буду чекати… Провінційний етап забирає від 4х до 12 місяців, федеральний,офіційно, зараз 20 місяців…. Перспектива так собі виглядає…
-
Зараз Картина виглядає так що на українців просто поклали болт…
-
Так, я знаю всі ці цифри і про те, що треба відкликати заявку. Просто по Family Reunification взагалі нічого не зрозуміло, скільки чекати і на що чекати, і як взагалі цих людей будуть розглядати.
-
Вітаю! Читаю багато коментів та повідомлень в телеграм та Facebook про збій у системі заявок за програмою Reunification for Ukrainians і не можу зрозуміти чи потрібно обов’язково писати до IRCC щодо аплікації? Подала батьків на початку квітня 2024 і тиша. Люди писали, що після звернення до IRCC отримували номер справи та ПР. Порадьте, будь ласка, хто має досвід, та куди писати. Дякую!
-
Буде, в Торонто на кеш роботу знайти взагалі не проблема Тим паче індусу у індуса