Українська Канада
-
я вище писала про досвід своєї сестри. Почитайте. Справа не в країні і її правилах, справа в самому банку і його правилах. Я вважаю, що погарячкувала, відкривши рахунок в РБК.
-
Людмило, тому що тут інші правила. Так мене теж часто бісить банківська система, але я знаю, що в канаді новоприбулим не роздають просто так кредитки, а українцям ось роблять багато винятків. Так мене теж нервує, коли це довго, але це їхній темп життя і їхні звичаї все слати поштою по 7-10 робочих днів і я це поважаю. До речі в рбс мені одразу відкрили кредитний ліміт не на 1к, а на 2. Що є сильною рідкістю у інших банках
-
в любому випадку це знову ходити в банк. Дивно, чому відразу не відкрили нормальну картку, як у всьому світі?
-
оце я вляпалася. Сестра відкрила в Scotia Bank, дали дебетову з cvv кодом, а кредитову просто замовила, то прийде поштою. Мій же РБК вимахується як може, і дебетова без коду, і кредитову просто так не отримаєш. Жалкую, що відкрила там рахунок(
-
Вибачаюсь, або по телефону
-
Не можна, сьогодні якраз було питання у мене
-
дякую
-
не підкажу, бо ще не пробувала, мені тут РБК листи цікаві шле, спочатку розберуся з тими листами, а потім вже буду думати про кредитку
-
а можна відкрити онлайн кредитну карту?
-
на дебетових немає, і це дурдом насправді, я не можу перелаштувати свій гугл на Канаду, бо платіжну систему не можу змінити, кредитки ще немає, а на дебетовій картці коду cvv немає.
-
добрий день у кого є карта RBC, можете підказати будь ласка чи є на ній cvv number
-
Дякую! Ще треба розібратись з вилкою і розеткою - коли включати і що це дає?
-
Доброго дня. Хтось знає, можливо, де можна роздрукувати/перексерити документи в Монреалі?