Українська Канада
-
Так ви ж сказали слухати уважно «Слухайте уважно. Зараз про Канаду буде» От усі ж сидимо і слідкуємо за ним
-
там нема шо розписувати. дзвоните в ircc і відповідаєте на їх питання , якщо шось не так з вашими документами вони вам скажуть. я чекав на продовження перміту для моєї дитини більше року, місяц тому написав їм листа чому вони мають прискорити розгляд анкети а саме чим я займаюсь і чим моя родина корисна для Канади, через три дні прийшло погодження для моєї дитини а також мені та дружині (ми подали три місяці тому). але у вас тур віза в вашому випадку тільки чекати, а ваш лист на прискорення розгляду тому шо ви хочете подивитися на мальовниче місто Торонто або Вініпега може викликати істеричний сміх у офіцера.
-
The housing crisis has caused skyrocketing rents in big cities, leaving residents with limited affordable options. Job scarcity in urban areas further exacerbates financial instability. In rural regions, the lack of competitive wages discourages migration and economic development. Recurring strikes every year highlight deep-rooted dissatisfaction and unaddressed systemic issues.
-
Навіть Ванкувер не можна порівнювати з нй ну не як
-
Ви б ще пікін дописали
-
Looks like you didn’t catch my last points about where the issues are. Either it’s a lack of understanding of the Ukrainian language or an inability to think critically.
-
Тут ніколи Байдена не героїзували. Я завжди казав, що відміна Keystone XL була шкодою для Канади та США. Це тисячі робочих місць. Але там не тільки проблема у США була, а й в Канаді. Федеральний уряд не міг домовитися із місцевими бандс щодо виплат за даний трубопровід.